Chadwick Boseman’s laatste film Ma Rainey’s Black Bottom is nu te zien op Netflix

Op 28 augustus 2020 kwam Chadwick Boseman (bekend van zijn hoofdrol in Black Panther op Disney+) onverwachts aan zijn eind door de gevolgen van darmkanker en was de filmwereld in diepe rauw gedompeld. Zijn bijzondere persoon en waanzinnige acteerkunsten zullen een groot gemis zijn. Boseman’s laatste film, Ma Rainey’s Black Bottom, is vanaf vrijdag 18 december te zien op Netflix. Hieronder vind je het verhaal en de trailer van de film.

Ma Rainey’s Black Bottom (2020) op Netflix Nederland

Er zijn weer allemaal geweldige nieuwe films en series op Netflix in december verschenen, waaronder de actiefilm Fast & Furious 8, de eerste Nederlandse Netflix Original kerstfilm De Familie Claus en de serie Tiny Pretty Things. Daarnaast zijn nog George Clooney’s The Midnight Sky en het vierde en laatste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina in aantocht de komende dagen. Nu is de nieuwste aanwinst van de streamingdienst echter Ma Rainey’s Black Bottom met Chadwick Boseman, live sinds vrijdag 18 december 2020.

Verhaal

Chicago 1927. De spanningen en temperaturen in een muziekstudio lopen hoog op als de onstuimige en onverschrokken blueszangeres Ma Rainey met haar band komt opnemen.

→ Bekijk nu alles van Chadwick Boseman 🍿

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de gloednieuwe film Ma Rainey’s Black Bottom uit 2020.


Details van de film

Titel: Ma Rainey’s Black Bottom
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 34 minuten
Categorie: Drama, Muziek
Regisseur: George C. Wolfe
Schrijvers: Ruben Santiago-Hudson, August Wilson
Cast: Viola Davis, Chadwick Boseman, Colman Domingo
IMDb: 7.0 uit 161 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.