Populaire horrorfilm ‘M3GAN’ over moordlustige pop is nu te streamen

Een van de populairste horrorfilms van dit jaar is eindelijk online te zien. M3GAN kwam vandaag naar SkyShowtime en dat betekent dat Chucky en Annabelle plaats moeten maken voor een nieuwe moordlustige pop. M3GAN is gecreëerd met kunstmatige intelligentie en heeft één taak: het kind waaraan ze gekoppeld is beschermen. En daarvoor gaat ze heel ver…

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Hier gaat de angstaanjagende hitfilm ‘M3GAN’ over

Gemma werkt als speelgoedontwikkelaar en haar nieuwste project is M3GAN. Dat is een levensechte pop die de perfecte oplossing vormt voor ouders die niet altijd evenveel tijd voor hun kinderen hebben. De pop is namelijk een speelkameraadje voor het kind, maar luistert ook, beschermt het én voedt het op. Gemma’s nichtje Cady, die zojuist beide ouders verloren is, mag de pop uittesten. Maar al snel blijkt M3GAN haar taken wel érg serieus te nemen.

Deze film verscheen in januari 2023 en werd massaal bezocht. Kijkers en critici waren er dan ook erg enthousiast over. Zo wordt M3GAN op Rotten Tomatoes beloond met uitmuntende scores van 93% (critici) en 78% (kijkers). Sterker nog: de film viel zo goed in de smaak dat we nu al weten dat er ook een tweede deel komt. M3GAN 2.0 wordt in 2025 verwacht. En tot die tijd kun je dus naar M3GAN kijken op SkyShowtime.

Drie redenen om de film te kijken:
1️⃣ Topacteurs Allison Williams (Get Out) en Violet McGraw (The Haunting of Hill House) in de hoofdrollen
2️⃣ Enthousiaste reacties van kijkers en critici, die de film onder meer scherp, slim en meeslepend noemen
3️⃣ Het verhaal komt van James Wan, die ook meewerkte aan Saw en The Conjuring

‘M3GAN’ kwam in juli naar SkyShowtime

Inmiddels is de film dus eindelijk zonder aanvullende kosten te streamen, want SkyShowtime voegde hem op zondag 23 juli toe aan het aanbod. Dit is overigens niet de enige grote film die deze zomer naar de streamingdienst komt. Zo staan Babylon, Knock At The Cabin en Scream VI op 6 juli, 19 augustus en 25 augustus op het programma.

Benieuwd naar welke releases we nog meer allemaal kunnen uitkijken? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de videodienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

M3GAN is een meesterwerk van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die geprogrammeerd is om het beste maatje van het kind en de grootste bondgenoot van de ouder te zijn. M3GAN, die is ontworpen door Gemma, kan luisteren, observeren en leren, terwijl ze tegelijkertijd vriendin, lerares, speelmaatje en beschermer wordt van het kind aan wie ze zich bindt. Als Gemma plotseling de zorg op zich moet nemen van haar 8-jarige weesnichtje Cady voelt ze zich onzeker en onvoorbereid op het ouderschap. Omdat ze onder intense druk staat op haar werk, besluit Gemma haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady, in een poging beide problemen op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen heeft.

TitelM3GAN
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurGerard Johnstone
CastAllison Williams, Ronny Chieng, Violet McGraw, Jen van Epps

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.