Horrorfilm ‘M3GAN’ is nu al te zien in je eigen thuisbioscoop

Chucky en Annabelle moesten in 2023 plaatsmaken voor een nieuwe, doodenge pop: M3GAN. Deze is gecreëerd met kunstmatige intelligentie en zo ingesteld dat het de perfecte metgezel voor je kind is. Maar Megan heeft ook een hele eigen wil… De film was pas nog op het witte doek te bewonderen, maar kwam al supersnel naar je eigen thuisbioscoop. In de ochtend van woensdag 8 maart 2023 verscheen hij online bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Griezelige pop in hitfilm ‘M3GAN’

Sinds de horrorfilm M3GAN in januari 2023 in de bioscoop verscheen, is dit een echte hit. Zelfs zo erg dat er nu al een vervolg aangekondigd is. Acteurs Allison Williams (Get Out) en Violet McGraw (The Haunting of Hill House), die de hoofdrollen spelen in de film, keren terug in het in 2025 verwachte M3GAN 2.0. Leuk! Dat dit vervolg zo snel aangekondigd is, is niet verrassend. M3GAN zelf bracht namelijk behoorlijk wat geld in het laatje en ontving goede kritieken (met onder meer een score van 94% op de Tomatometer).

Maar waar gaat het over? Gemma (Williams) werkt als speelgoedontwikkelaar bij een groot bedrijf en haar nieuwste project is M3GAN: een levensechte pop die is geprogrammeerd om de nieuwe beste vriend van kinderen te worden. De pop kan luisteren, leren, helpt bij de opvoeding en beschermt het kind waaraan het gekoppeld is. Als Gemma onverwachts de zorg over haar nichtje Cady (McGraw) op zich moet nemen, besluit ze M3GAN aan haar te koppelen. Kan ze haar nieuwe product testen én hoeft ze zich minder druk te maken over de opvoeding. Al snel blijkt echter dat M3GAN wel érg ver gaat om Cady te beschermen.

M3GAN - officiële trailer

‘M3GAN’ is sinds 8 maart te zien bij Pathé Thuis

Op woensdag 8 maart 2023 voegde de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de horrorfilm toe aan zijn aanbod. Vanaf nu kun je hem kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om nog een paar weken te wachten en de film tegen een lagere prijs te huren. Dat zal namelijk mogelijk zijn vanaf 29 maart.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Wanneer speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams uit Get Out) onverwachts de zorg op zich moet nemen van haar achtjarige nichtje Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), is ze onzeker over hoe ze een goede ouder kan zijn voor haar. Omdat Gemma onder grote druk staat op haar werk, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging om beide problemen tegelijk op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.

TitelM3GAN
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
IMDb6,4 uit 60.000 stemmen
RegisseurGerard Johnstone
CastAllison Williams, Ronny Chieng, Violet McGraw, Jen van Epps

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.