Familiefilm ‘Wil de Krokodil’ met Shawn Mendes is nu te huur via Pathé Thuis

Shawn Mendes kun je kennen van hits als Treat You Better, Stitches en In My Blood, maar ook van de familiefilm Wil de Krokodil (in het Engels Lyle, Lyle, Crocodile). De Canadese zanger leent zijn stem namelijk aan het hoofdpersonage, krokodil Wil, en zingt namens hem de sterren van de hemel. Heb je deze muzikale film gemist in de bioscoop, dan is dat geen probleem. Bij Pathé Thuis is hij sinds maandag 20 februari te huur.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Shawn Mendes is te horen in muzikale familiefilm ‘Wil de Krokodil’

In Wil de Krokodil verhuist het gezin Primm naar New York, wat vooral voor jongste zoon Josh moeilijk blijkt te zijn. Het lukt hem maar niet om zijn draai te vinden op zijn nieuwe school en vriendjes te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van zijn nieuwe huis Wil ontdekt, een zingende krokodil. Eindelijk voelt hij zich thuis. De boze buurman van de familie zit echter niet te wachten op Wil en dus moeten de Primms alles op alles zetten om hem te beschermen.

De stem van Wil wordt dus ingesproken door de bekende zanger Shawn Mendes, die ons trakteert op een aantal gloednieuwe nummers. De muziek komt van hetzelfde team dat ons eerder The Greatest Showman bracht, dus dat belooft veel goeds! Naast Mendes doen ook acteurs als Javier Bardem, Constance Wu en Don DiPetta mee.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Nieuwe nummers van bekende zanger Shawn Mendes
2️⃣ Muziek van het team achter de legendarische film The Greatest Showman
3️⃣ Enthousiast ontvangen door kijkers, met een Audience Score op Rotten Tomatoes van maar liefst 93%

‘Wil de Krokodil’ is nu te zien via Pathé Thuis

Vanaf maandag 6 februari was het mogelijk om Wil de Krokodil te kopen bij Pathé Thuis (voor €13,99), sinds maandag 20 februari is het ook een optie om hem voor een lagere prijs te huren (vanaf €4,99).

Als je de film koopt blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Op maandag 20 februari wordt het ook mogelijk om de film voor een lagere prijs te huren. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Meer informatie over de film

Nadat het gezin Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil (stem van Shawn Mendes) ontdekt. Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Wil bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps (Brett Gelman) moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar Hector P. Valenti (Javier Bardem). Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

TitelWil de Krokodil
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels, Nederlands
CategorieMusical, Komedie, Familiefilm
RegisseurWill Speck, Josh Gordon
CastJavier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Shawn Mendes (Stem), Scoot McNairy, Brett Gelman, Cystine Carreon (Stem), Soy Kroon (Stem), Frans Limburg (Stem), Jelle Amersfoort (Stem), Matteo van der Grijn (Stem), Silver Metz (Stem), Carolina Dijkhuizen (Stem), Jayda Monteiro da Silva (Stem), Floris Göbel (Stem)

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.