Waar kun je de film ‘Lyle, Lyle, Crocodile’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Lyle, Lyle, Crocodile (2022) online kijken kunnen. Deze familiefilm (in het Nederlands Wil de Krokodil) draait om de zingende krokodil Wil, die vrienden wordt met Josh. De stem van de krokodil is ingesproken door bekende zanger Shawn Mendes. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Lyle, Lyle, Crocodile’ (2022) online kijken?

Lyle, Lyle, Crocodile was in december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Lyle, Lyle, Crocodile bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 6 februari 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Lyle, Lyle, Crocodile bij Amaozn Prime Video. Deze streamingdienst voegde de film in juni toe aan het aanbod.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Lyle, Lyle, Crocodile niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze streamingdienst heeft de film een tijdje in het aanbod gehad, maar nu helaas niet meer.
🔜 SkyShowtimeLyle, Lyle, Crocodile is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dat op dit moment nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Lyle, Lyle, Crocodile nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Lyle, Lyle, Crocodile’ (2022)

Nadat het gezin Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil (stem van Shawn Mendes) ontdekt. Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Wil bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps (Brett Gelman) moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar Hector P. Valenti (Javier Bardem). Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

Streaming informatie over de film

TitelLyle, Lyle, Crocodile
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels, Nederlands
CategorieMusical, Komedie, Familiefilm
RegisseurWill Speck, Josh Gordon
CastJavier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Shawn Mendes (Stem), Scoot McNairy, Brett Gelman, Cystine Carreon (Stem), Soy Kroon (Stem), Frans Limburg (Stem), Jelle Amersfoort (Stem), Matteo van der Grijn (Stem), Silver Metz (Stem), Carolina Dijkhuizen (Stem), Jayda Monteiro da Silva (Stem), Floris Göbel (Stem)

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.