Luther seizoen 5 Netflix | Wat weten we nu?

Het nieuwste seizoen van Luther is al te zien geweest op de BBC. Luther seizoen 5 zal vanaf 31 maart 2019 te zien zijn op Netflix Nederland. In dit artikel lees je alles wat we nu weten over Luther seizoen 5 op Netflix. Heb je geen Netflix en wil je wel kijken? Je vindt het hier.

Waar gaat het verhaal van Luther over?

Luther is een briljante maar emotioneel impulsieve detective die wordt gekweld door de donkere kant van de mensheid, terwijl hij op moordenaars jaagt. Als de zelfdestructieve detective de identiteit van de moordenaar achterhaalt ontstaat er een psychologisch duel tussen de jager en zijn prooi.

Op IMDb wordt de serie Luther beoordeeld met een 8.5 uit 10. Alle seizoenen van Luther haal je hier.

Wanneer komt Luther seizoen 5 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Luther seizoen 5 op Netflix? De streamingdienst heeft laten weten dat het vijfde seizoen op 31 maart 2019 online zal komen op Netflix Nederland.

Kom er een Luther seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws! Er zal een Luther seizoen 6 komen! We zullen vast nog een tijdje moeten wachten tot dat seizoen daadwerkelijk op Netflix Nederland te zien is, maar we weten in ieder geval dat het zesde seizoen in productie is.

Welke teaser of trailer is er al van Luther seizoen 5?

Hieronder kun je genieten van de trailer van het vijfde seizoen van Luther!

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Wanneer komt Luther seizoen 5 op Netflix Nederland?

Het vijfde seizoen van de populaire serie Luther wordt op 31 maart 2019 verwacht op Netflix Nederland.Luther seizoen 5 netflix