‘Luther’ en ‘Parks and Recreation’ zijn nu te zien op HBO Max

HBO Max is druk bezig met het toevoegen van allerlei toffe klassieke series, waardoor je nóg meer te bingen hebt. Vanaf gisteren kun je bijvoorbeeld alle 15 seizoenen van het ziekenhuisdrama ER al op de streamingdienst zien en nu zijn er weer twee series toegevoegd aan het aanbod: de psychologische misdaadserie Luther en de komedieserie Parks and Recreation.

De 5 seizoenen van Idris Elba’s ‘Luther’ staan nu op HBO Max

De Britse psychologische misdaadserie Luther verdween in maart van dit jaar van Netflix, maar nu kun je gelukkig weer bij een andere streamingdienst terecht voor deze BBC-serie met steracteur Idris Elba. Op 18 juli 2022 zijn alle seizoenen toegevoegd aan HBO Max.

In Luther speelt Idris Elba de rol van rechercheur John Luther, een briljante maar emotioneel impulsieve detective die wordt gekweld door de donkere kant van de mensheid. Met een gemiddeld cijfer van een 8,4 op IMDb en een Rotten Tomatoes-score van 88% wordt deze serie door zowel kijkers als critici bejubeld. En er komt ook een speelfilm aan! Of deze ook naar HBO Max gaat komen, weten we op dit moment nog niet. Maar tot die tijd vermaak je je in ieder geval wel met de vijf seizoenen die de serie telt. Hieronder bekijk je de trailer van het laatste seizoen.

Ook ‘Parks and Recreation’ is nu te zien op de streamingdienst

Naast Luther en ER kun je sinds vandaag ook voor Parks and Recreation op HBO Max terecht. Deze Amerikaanse komedieserie draait om Leslie Knope, een gemeenteambtenaar van de parken en recreatie-afdeling in Pawnee, Indiana. De serie volgt haar pogingen om haar stadje te verfraaien en zoomt hierbij in op de hilarische, alledaagse wereld van de lokale politiek.

Met een sterrencast van onder meer Amy Poehler, Chris Pratt, Rashida Jones, Nick Offerman, Aubrey Plaza en Jim O’Heir is dit een absolute aanrader. Je bekijkt de trailer hieronder en kunt voor alle zeven seizoenen nu op HBO Max terecht.

Aanbod van HBO Max

Naast deze klassieke series voegt HBO Max wekelijks nog veel meer andere toffe films en series toe aan haar aanbod. Sowieso verschijnen alle bioscoopfilms die geproduceerd worden door filmstudio Warner Bros. gemiddeld na 45 dagen op deze streamingdienst. Dit betekent dat we in de toekomst films als Elvis (2022), maar ook The Flash (2023) en Barbie (2023) kort na de bioscooprelease op het video on demand-platform kunnen verwachten.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe film- en seriereleases van HBO Max? Wij maken elke maand een overzicht met nieuwe films en series op de streamingdienst. Ook kun je onze nieuwspagina in de gaten houden of onze social media-kanalen volgen, dan blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.