Waar kun je de serie ‘Luther’ (2010-2019) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Luther’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2010 met een IMDb-score van 8.4 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Luther’ uit 2010-2019 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Luther is een titel uit het jaar 2010 in de genres ‘Drama’ en ‘Misdaad’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.4, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken. Hier zie je dat er momenteel geen videodienst is die de titel aanbiedt in Nederland, maar dat je hem wel kunt aanschaffen als dvd-box via webwinkels of kijken via VPN.

🌍 VPN➡️ Kijk direct films en series met een goede VPN. De uitzendrechten van Luther verschillen per land, waardoor er meerdere videodiensten zijn die je met een VPN kunt ontvangen. Onder deze tabel leggen we dit stap voor stap uit.
💿 Bol.com➡️ Ga direct naar ‘Luther’ bij Bol.com. Hier kun je momenteel de dvd-box met alle beschikbare seizoenen bestellen voor thuis op de plank.
💿 Amazon.nl➡️ Ga direct naar ‘Luther’ bij Amazon.nl. Ook deze wereldwijde webwinkel heeft in zijn Nederlandse aanbod de dvd-box met alle seizoenen opgenomen.
⛔ HBO MaxSinds 18 juli 2022 was de serie ‘Luther’ te vinden in het aanbod van HBO Max in Nederland, maar helaas heeft de paarse streaminggigant alle seizoenen per 1 april 2023 verwijderd.
⛔ NetflixJe kon vroeger met een abonnement bij Netflix in het Nederlandse aanbod kijken naar de misdaadserie Luther, maar jammer genoeg was 31 maart 2022 de dag waarop deze titel sneuvelde. Wel is in maart 2023 de film Luther: The Fallen Sun hier gelanceerd en hierop waren de reacties van kijkers lovend.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Luther.

Luther overal ter wereld kijken met een VPN

De uitzendgerechtigde streamingdiensten voor de serie ‘Luther’ verschillen per land, waardoor het mogelijk kan zijn dat je tegen een geoblokkade aanloopt als je toegang wil krijgen tot jouw gewenste video on demand-platform. Zo is Luther niet op Netflix in Nederland te vinden, maar bijvoorbeeld wel in Zwitserland. Toch is het gelukkig alsnog mogelijk om vanuit Nederland naar Luther te kijken op streamingdiensten. Men gebruikt hiervoor namelijk een VPN. Dat is afkorting voor de term Virtual Private Network—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programma dat je op je computer inschakelt en ervoor zorgt dat je gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. Neem vervolgens een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van voetbalwedstrijden vanaf de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op een ander land, bijvoorbeeld Zwitserland
  3. Kies een streamingdienst, bijvoorbeeld Netflix, en begin met kijken 📺

Gratis online kijken naar Luther

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Luther bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Een toegewijde rechercheur probeert zijn privéleven op de rails te houden terwijl hij moet omgaan met de psychologische factoren die misdaden met zich meebrengen.

TitelLuther
Jaar2010-2019
SoortSerie
CategorieMisdaad, Drama, Detective
IMDb-cijfer8,4 uit 10 gemiddeld

Synopsis: Netflix