Spectaculaire trailer van langverwachte Luther-film ‘The Fallen Sun’ nu te zien

Fans van Luther, opgelet! Over een dikke maand is het zover en kruipt Idris Elba eindelijk weer in de huid van rechercheur John Luther. Vanaf vrijdag 10 maart is Luther: The Fallen Sun te zien op Netflix en nu worden we alvast getrakteerd op de spectaculaire trailer. Je bekijkt hem hierboven.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Netflix-film ‘Luther: The Fallen Sun’ is in maart te zien

Twee jaar geleden liet de geliefde acteur Idris Elba zelf al weten dat er een film over het personage John Luther zou verschijnen en binnenkort is het eindelijk zover. Op 10 maart 2023 gaat Luther: The Fallen Sun op Netflix in première.

In het verhaal wordt Londen geterroriseerd door een gruwelijke seriemoordenaar. John Luther zelf zit in de gevangenis, geplaagd door het idee dat hij zijn geduchte vijand niet heeft kunnen vangen. Daarop besluit hij dat de enige oplossing eenvoudig is: ontsnappen uit de gevangenis. Alleen zo kan hij de klus toch nog klaren. De film wordt geregisseerd door Jamie Payne, onder andere bekend van zijn werk als regisseur van meerdere afleveringen van Outlander en natuurlijk van Luther zelf.

Meer informatie over de film

In Luther: The Fallen Sun wordt Londen geterroriseerd door een gruwelijke seriemoordenaar terwijl de gevallen rechercheur John Luther (Idris Elba) in de gevangenis zit. Hij wordt nog steeds geplaagd door de gedachte dat hij er niet in is geslaagd de cyberpsychopaat te pakken die hem tot op de dag van vandaag blijft uitdagen. Luther besluit uit de gevangenis te ontsnappen om de klus alsnog te klaren.

TitelLuther: The Fallen Sun
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
RegisseurJamie Payne
CastIdris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis, Dermot Crowley

Synopsis: Netflix
Afbeelding: John Wilson via Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.