Lupin seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Omar Sy wist in Intouchables de harten te stelen van menig filmliefhebber en is na optredens als Demain Tout Commence en Samba nu te zien in een eigen Netflix Original-serie. De mysterieuze Franse misdaadserie gebaseerd op de boeken over Arsène Lupin door Maurice Leblanc is met veel bombarie aangekondigd onder de titel Lupin. Ben je benieuwd of er ook een vervolg van deze serie zal komen? Vind hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Lupin seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Lupin over?

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin wil de heer Assane Diop zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Titel: Lupin
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Cast: Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Lupin op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Lupin seizoen 2 op Netflix Nederland?

In feite is het deel wat nu volgt seizoen 1B, omdat de productie vanwege het Coronavirus in tweeën geknipt is. Hierdoor weten we zeker dat er een vervolgseizoen van Lupin zal verschijnen. Overigens heeft Netflix al aangegeven dat de volgende afleveringen nog in 2021 online zullen komen.

  • Wanneer komt Lupin seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Momenteel weten we alleen dat de nieuwe afleveringen van Lupin in de zomer van 2021 zullen verschijnen. Een exacte datum is nog niet gedeeld door de streamingdienst. Zodra meer nieuws over deel 2 bekend is, zal het in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

  • Waar kun je Lupin online kijken?

    Lupin is een Original serie van Netflix en is daarom exclusief op deze streamingdienst te bekijken.

→ Vergelijkbare series met Lupin vind je hier 🍿

Komt er een Lupin seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Lupin seizoen wordt anders dan gebruikelijk uitgebracht in twee delen van seizoen 1. Zo krijg je de volgende verdeling van seizoenen:

  • Deel 1: seizoen 1A (8 januari 2021)
  • Deel 2: seizoen 1B (zomer 2021)
  • Deel 3: seizoen 2 (datum onbekend)

Het kan allemaal wat verwarrend zijn, maar juist over dat derde deel is inmiddels meer bekendgemaakt. Niet officieel door Netflix zelf, maar wel door één van de makers van de serie. In een interview met Radio Times heeft co-maker en -schrijver van de Franse serie Lupin, George Kay, namelijk aangegeven dat er al wordt gewerkt aan seizoen 2 (deel 3) van de serie. Hij vertelt: “We zijn het verhaal aan het uitwerken en ik ben er zeker van dat dat er zal komen. We zijn actief aan het storylinen met echt vertrouwen dat dat gaat gebeuren, want de reactie op de eerste vijf afleveringen [van seizoen één] zou suggereren dat we alle kans hebben dat [seizoen twee] volgend jaar [2022] zou komen… tenzij er iets helemaal misgaat!”

Verder vertelt de maker ook dat hoofdrolspeler Omar Sy erg betrokken is in dit proces: “Dingen zien er goed uit, in principe, en we zijn aan het storylinen, en Omar is echt betrokken bij zijn karakter – hij is echt actief en echt scherp als het gaat om de scripts en Assane’s reis door die verhalen. Dus ja, het is spannend. Het is spannend om er meer op te bouwen, en om de wateren te vertroebelen en om meer conflicten en complicaties te creëren.”

Welke teaser of trailer is er van Lupin seizoen 2?

Er is nu nog geen trailer van een eventueel tweede seizoen van de Franse serie Lupin, maar je kunt wel vast in de stemming komen met de teaser van deel 1B van de serie.

Lupin: Deel 2 | Officiële teaser | Netflix