Omar Sy wist in Intouchables de harten te stelen van menig filmliefhebber en is na optredens als Demain Tout Commence en Samba nu te zien in een eigen Netflix Original-serie. De mysterieuze Franse misdaadserie gebaseerd op de boeken over Arsène Lupin door Maurice Leblanc is met veel bombarie aangekondigd onder de titel Lupin. Ben je benieuwd of er ook een vervolg van deze serie zal komen? Vind hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Lupin seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Lupin over?

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin wil de heer Assane Diop zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Titel: Lupin
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Cast: Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Lupin op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Lupin seizoen 2 op Netflix Nederland?

In feite is het deel wat nu volgt seizoen 1B, omdat de productie vanwege het Coronavirus in tweeën geknipt is. Hierdoor weten we zeker dat er een vervolgseizoen van Lupin zal verschijnen. Overigens heeft Netflix al aangegeven dat de volgende afleveringen nog in 2021 online zullen komen.

  • Waar kun je Lupin online kijken?

    Lupin is een Original serie van Netflix en is daarom exclusief op deze streamingdienst te bekijken.

  • Wanneer komt Lupin seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Momenteel weten we alleen dat de nieuwe afleveringen van Lupin in 2021 zullen verschijnen. Een exacte datum is nog niet gedeeld door de streamingdienst. Zodra meer nieuws over deel 2 bekend is, zal het in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met Lupin vind je hier 🍿

Komt er een Lupin seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we momenteel nog niet hoe lang de Franse misdaadserie Lupin uiteindelijk zal lopen en is dus ook nog niet bekend of er een derde deel van de serie zal volgen. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de social media kanalen en website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Lupin seizoen 2?

Er is nu nog geen trailer van een eventueel tweede seizoen van de Franse serie Lupin, maar je kunt wel vast in de stemming komen met de trailer van het eerste deel van de serie.

Lupin | Nu te zien | Netflix