Netflix deelt trailer met release datum van Lupin deel 2: 11 juni 2021

Eindelijk weten we wanneer de laatste 5 afleveringen van de mysterieuze Franse misdaadserie Lupin naar Netflix zullen komen. Lupin deel 2 zal vanaf 11 juni 2021 op de streamingdienst te zien zijn! Het goede nieuws werd door het video on demand-platform gedeeld in een gloednieuwe trailer, waarin we in 2.5 minuut warm worden gemaakt voor de vijf nieuwe afleveringen die seizoen 1B zal tellen.

Netflix deelt trailer van Lupin deel 2

Door Assanes verlangen naar wraak op Hubert Pelligrini is zijn familie verwoest. Nu moet hij, met zijn rug tegen de muur, een nieuw plan bedenken, ook al brengt hij daarmee zichzelf in gevaar. Bekijk de trailer van het tweede deel van Lupin (seizoen 1B) nu direct hieronder.

Release datum bekendgemaakt in trailer Lupin deel 2

In de trailer liet Netflix meteen weten wat de release datum van Lupin deel 2 wordt. Vanaf 11 juni 2021 zullen de laatste 5 afleveringen van seizoen 1 van de Franse misdaadserie bij Netflix te streamen zijn. Nog maar één maandje aftellen dus!

Verhaal en details van de Netflix-serie Lupin

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin wil de heer Assane Diop zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Titel: Lupin
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen van 10 afleveringen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Cast: Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Lupin op Streamwijzer vind je hier