Franse misdaadserie Lupin met Omar Sy (bekend van Intouchables) is nu te zien op Netflix

Wat een ongelooflijk kijkcijferkanon was de Franse film Intouchables toen hij in 2011 in de bioscoop verscheen. Sindsdien verscheen de steracteur van deze film, Omar Sy, nog in films als Samba en Demain Tout Commence, maar nooit werd het succes van zijn doorbraak geëvenaard. Met de nieuwe Franse mysterieuze misdaadserie Lupin op Netflix lijkt de volgende stap in zijn carrière echter ingezet te zijn, want de beelden van de op de Arsène Lupin-boeken van Maurice Leblanc gebaseerde serie beloven veel goeds. Sinds 8 januari is het eerste seizoen van Lupin te zien op Netflix.

Lupin (2021) op Netflix in Nederland

Er worden weer heel veel nieuwe films en series op Netflix in januari 2021 verwacht. Zo zijn al het derde seizoen van Cobra Kai en het elfde en laatste seizoen van Modern Family verschenen en staan de gloednieuwe live-action remake serie van Winx, seizoen 2 van Snowpiercer, seizoen 5 van Riverdale en seizoen 8B van Suits nog op het programma.

Maar de enige echte serie waar critici naar uit bleven kijken was natuurlijk de release van Lupin op 8 januari. Gelukkig kun je nu direct beginnen met streamen! Hieronder lees je meer over het verhaal en bekijk je de trailer van de Franse misdaadserie met Omar Sy.

Verhaal

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin wil de heer Assane Diop zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

→ Bekijk nu alles van Omar Sy 🍿

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de Franse misdaadserie Lupin op Netflix.


Details van de serie

Titel: Lupin
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Cast: Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella
IMDb: Bekijk direct op IMDb

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.