Franse misdaadserie Lupin krijgt ook een derde deel van Netflix

Begin 2021 verscheen deel 1 (seizoen 1A) van Lupin op Netflix, waarna deel 2 (seizoen 1B) op de planning kwam voor 11 juni 2021. Nu is er mooi nieuws, want ook hierna zal de Franse misdaadserie met Omar Sy vervolgd worden! Vind hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Lupin deel 3 (seizoen 2) op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Lupin over?

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin wil de heer Assane Diop zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Titel: Lupin
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen (3 delen)
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Cast: Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Lupin op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Lupin deel 3 op Netflix Nederland?

In een Instagram-post van Netflix Nederland zien we dat al voor de komst van deel 2 van de Franse misdaadserie is bevestigd dat er ook een derde deel van Lupin zal worden gemaakt.

→ Vergelijkbare series met Lupin vind je hier 🍿

Komt er een Lupin deel 4 of is deel 3 het laatste seizoen van de serie?

Op dit moment weten we enkel dat er 3 delen (seizoen 1 bestaat uit 2 delen) van Lupin gemaakt zullen worden. Of er ook een deel 4 (seizoen 3) van de serie zal volgen, is momenteel nog niet bekend. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor nieuwe updates hierover.

Welke teaser of trailer is er van Lupin deel 3?

Er is nu nog geen trailer van het derde deel van de Franse serie Lupin, maar je kunt wel vast in de stemming komen met de teaser van deel 2 van de serie.