Lupin is terug: Netflix deelt eerste beelden van deel 2

Wat een gigantisch succes is de serie Lupin op Netflix geworden! Hoofdrolspeler Omar Sy bleek de sleutel tot dit succes te zijn en wist in 5 afleveringen de harten van kijkers wereldwijd te stelen, net als meerdere andere waardevolle objecten in zijn rol als Assane Diop. De mysterieuze Franse misdaadserie krijgt in de zomer van 2021 nog een tweede deel van seizoen 1 en daarvan is nu een gloednieuwe teaser door Netflix uitgebracht!

Teaser: deel 2 van Lupin is in aantocht op Netflix

De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.

Aantal afleveringen en release datum van Lupin deel 2 op Netflix

Het tweede deel van seizoen 1 van Lupin zal wederom 5 afleveringen tellen, waarschijnlijk weer van ongeveer 45 minuten per stuk. Hierdoor zul je dus deze zomer opnieuw bijna 4 uur aan kijkplezier beleven aan de mysterieuze Franse misdaadserie met Omar Sy.

Zoals je net al las, zal de release datum in de zomer van 2021 liggen. Een exacte datum is nog niet bekend, want dit is het enige nieuws dat Netflix tot nu toe over de lancering heeft gedeeld. Zodra we meer weten, zullen we het natuurlijk op de website en social media kanalen van Streamwijzer met je delen.

Verhaal en informatie over de serie

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin wil de heer Assane Diop zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

  • Deel 1: seizoen 1A (8 januari 2021)
  • Deel 2: seizoen 1B (zomer 2021)
  • Deel 3: seizoen 2 (datum onbekend)

Titel: Lupin
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Cast: Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella
IMDb: 7.6 uit 49.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Lupin op Streamwijzer vind je hier

→ Vergelijkbare series met Lupin vind je hier 🍿