Splinternieuwe Luizenmoeder-film is vanaf vandaag thuis te huur

Sinds twee weken is de Luizenmoeder-film online te koop, maar vanaf vandaag is het Nederlandse kijkcijferkanon ook als huurfilm verkrijgbaar. Je kunt Luizenmoeder – De Film (2021) nu vanaf €4,99 huren bij Pathé Thuis. Leuk cadeautje voor Sinterklaas?

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Populaire Nederlandse serie ‘De Luizenmoeder’

🎶 “Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent. Ben je voor het eerst hier of ben je al bekend? Stamp met je voeten, zet je handen in je zij. Ik ben Ank en wie ben jij?” 🎶

Wie kent het riedeltje niet? Het liedje van Juf Ank is zo’n typisch deuntje dat je niet uit je hoofd kunt krijgen. De Luizenmoeder wist één van Nederland’s meest succesvolle series te worden. Inmiddels zijn er al 2 seizoenen van verschenen en werd de serie zelfs bekroond met de Zilveren Nipkowschijf en een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring.

Vanaf donderdag 25 november is ‘Luizenmoeder – De Film’ (2021) te huur bij Pathé Thuis

Vervolgens is er in de zomer van dit jaar een film uitgebracht door het team achter de serie. Enorm veel kijkers besloten een bezoekje aan de bioscoop te brengen, maar ook de thuiskooppremière op 11 november bracht de film direct naar de hitlijsten van Pathé Thuis (lees ook: Top 10 van meest bekeken films op deze streamingdienst).

Vanaf donderdag de 25e is de film dus ook te huur bij het video on demand-platform Pathé Thuis. Het is nog niet mogelijk om Luizenmoeder – De Film te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Videoland of een andere SVOD-streamingdienst. Wie een film huurt, kan binnen 30 dagen beginnen met streamen. Vervolgens heb je 48 uur de tijd om hem af te kijken.

Verhaal, informatie en trailer van Luizenmoeder – De Film (2021)

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

TitelLuizenmoeder – De Film
Jaar2021
Duur1 uur en 40 minuten
TaalNederlands
GenreKomedie, Familie
IMDb5,2 uit 98.000 stemmen
RegisseurIlse Warringa, Jan Albert de Weerd
CastIlse Warringa, Jennifer Hoffman, Andre Dongelmans, Dragan Bakema, Leny Breederveld, Beppie Melissen, Aiko Beemsterboer, Rian Gerritsen, Arnoud Bos, Bianca Krijgsman

Synopsis: Pathé Thuis