‘Luizenmoeder – De Film’ (2021) gaat vandaag in thuispremière

De Luizenmoeder is één van Nederland’s meest succesvolle series van de afgelopen jaren. Na 2 seizoenen, een bekroning met de Zilveren Nipkowschijf en een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring besloot het team een film te maken. Luizenmoeder – De Film (2021) is sinds deze zomer in de bioscoop te bewonderen en zal vanaf 11 november voor het eerst online te zien zijn bij Pathé Thuis.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Luizenmoeder – De Film (2021) is vanaf 11 november 2021 te zien bij Pathé Thuis

Tussen het overzicht van nieuwe films op Pathé Thuis in november 2021 staan intussen heel wat toffe titels. Zo weten we nu dat Fast & Furious 9, Run en Dune online zullen verschijnen, maar ook de film van de Nederlandse hitserie De Luizenmoeder gaat in thuispremière op 11 november.

De film is nog niet te bekijken op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Videoland of een andere SVOD-streamingdienst. Wie Luizenmoeder – De Film graag zou willen zien, kan hem dus vanaf donderdag de 11e gelukkig wel kopen bij Pathé Thuis of anders 2 weken later (vanaf 25 november) huren.

Verhaal, informatie en trailer van Luizenmoeder – De Film (2021)

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

TitelLuizenmoeder – De Film
Jaar2021
Duur1 uur en 40 minuten
TaalNederlands
GenreKomedie, Familie
IMDb5,2 uit 98.000 stemmen
RegisseurIlse Warringa, Jan Albert de Weerd
CastIlse Warringa, Jennifer Hoffman, Andre Dongelmans, Dragan Bakema, Leny Breederveld, Beppie Melissen, Aiko Beemsterboer, Rian Gerritsen, Arnoud Bos, Bianca Krijgsman

Hitfilm onder regie van Ilse Warringa na de komische serie

In 2018 verscheen de Nederlandse serie De Luizenmoeder op de televisie, uitgezonden door AVROTROS en met de geliefde actrice Jennifer Hoffman in de hoofdrol. Direct scoorde de show ontzettend sterke kijkcijfers en werden de verschillende acteurs en actrices bewonderd om hun sterke optredens. Zo lachte iedereen zich stuk om Ilse Warringa als juf Ank en Diederik Ebbinge als directeur Anton, maar had ook hulpmoeder Nancy de lachers op haar hand. In juni 2018 werd de serie, die inmiddels 2 seizoenen telt, bekroond met de Zilveren Nipkowschijf en genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Vervolgens besloot het team achter de serie aan de slag te gaan met de productie van een heuse film over de karakters in De Luizenmoeder. De regie van de film wordt gedaan door Jan Albert de Weerd samen met één van de hoofdrolspelers: Ilse Warringa! In de zomer van 2021 (op 28 juli) was Luizenmoeder – De Film voor het eerst in de Nederlandse bioscopen te zien. Bijna de voltallige originele cast is in de film te zien, maar alleen Diederik Ebbinge was een grote missende publiekslieveling. Hij zegt over zijn ontbreken zelf het volgende:


Synopsis: Pathé Thuis