Waar kan ik ‘Luizenmoeder – De Film’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze ‘Luizenmoeder – De Film’ online kijken kunnen. De serie wist kijkrecord na kijkrecord te breken en viel bij meerdere prestigieuze festivals in de prijzen. Nu willen fans natuurlijk graag weten of het juf Ank lukt om de school te runnen nu directeur Anton weg is. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Luizenmoeder – De Film online kijken?

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Luizenmoeder – De Film bij Pathé Thuis. Hier is de film zonder abonnement verkrijgbaar en los te huren of kopen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
NetflixLuizenmoeder – De Film (2021) is sinds vrijdag 22 juli 2022 tevens op Netflix te zien in Nederland.
NLZIETDe Nederlandse hitserie De Luizenmoeder is hier op NLZIET te zien, maar de film uit 2021 staat er helaas niet online op het moment van schrijven.
📀 Bol.comBij deze grote webwinkel kun je de DVD van de film bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet bekijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxEr is veel Nederlandstalige content op HBO Max te vinden, maar helaas maakt deze titel geen onderdeel van het aanbod uit.
⛔️ ViaplayOp Viaplay kun je op dit moment niet naar Luizenmoeder – De Film kijken.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van de Luizenmoeder film (2021)

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

Luizenmoeder - De Film trailer (2021) | Nu verkrijgbaar op VOD

Streaming informatie over de film

TitelLuizenmoeder – De Film
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
MakersIlse Warringa, Jan Albert de Weerd
CastIlse Warringa, Jennifer Hoffman, Andre Dongelmans, Dragan Bakema, Leny Breederveld, Beppie Melissen, Aiko Beemsterboer, Rian Gerritsen, Arnoud Bos, Bianca Krijgsman

Synopsis: Dutch FilmWorks

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.