Waar kan ik ‘Luizenmoeder – De Film’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze ‘Luizenmoeder – De Film’ online kijken kunnen. De serie wist kijkrecord na kijkrecord te breken en viel bij meerdere prestigieuze festivals in de prijzen. Nu willen fans natuurlijk graag weten of het juf Ank lukt om de school te runnen nu directeur Anton weg is.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Luizenmoeder – De Film online kijken?

✅ Bioscoop: Sinds 28 juli 2021 is Luizenmoeder – De Film in de bioscoop te zien.

▶️ Pathé Thuis: Deze titel is direct na de bioscoopvertoning op video on demand te bekijken via Pathé Thuis. Zoek direct naar de film bij Pathé Thuis.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu alvast de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.

⛔️ Of de film vervolgens ook bij Netflix, Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een andere streamingdienst te zien zal zijn is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Verhaal van de Luizenmoeder film (2021)

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen.

Luizenmoeder - De Film trailer (2021) | Nu in de bioscoop

Streaming informatie over de film

Titel: Luizenmoeder – De Film
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Familie, Drama, Komedie
Duur: 1 uur en 48 minuten
Cast: Ilse Warringa, Leny Breederveld, Beppie Melissen, Aiko Beemsterboer

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.