Komt er een seizoen 7 van Lucifer op Netflix?

Met een duivels zesde seizoen heeft Netflix haar kijkers razendsnel getrakteerd op nieuwe afleveringen van de hitserie Lucifer. Voor wie hoopt op een extra deel van de serie, hebben we echter helaas slecht nieuws. Lees verder om te weten te komen wat er bekend is over Lucifer seizoen 7 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Lucifer over?

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Soort: Serie
Jaar: 2015
Seizoenen: 6 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Maker: Tom Kapinos
Cast: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
IMDb: 8.1 uit 248.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Komt er een Lucifer seizoen 7 op Netflix of is S6 het laatste deel van de serie?

In 2020 postte Netflix een foto waarop bekendgemaakt werd dat Lucifer terug zou keren voor een zesde en laatste seizoen, dus helaas zullen er na deze 10 afleveringen geen nieuwe episodes meer gemaakt worden.

In de post vertelt Netflix: “Vooruit dan, ook wij kunnen Lucifer niet weerstaan. Er komt een seizoen 6! Het aller aller aller aller aller ALLERLAATSTE seizoen is binnenkort te zien op Netflix. 🔥” Natuurlijk is het slotstuk met het duivelse getal 6 een passende afsluiter van de serie.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Lucifer vind je hier 🍿