Lucifer seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Het leven van een Lucifer fan is niet gemakkelijk. Na drie seizoenen besloot Fox de stekker uit de show te trekken, maar streamingdienst Netflix wist de serie na veel aandringen van fans te redden en te belonen met twee extra delen. Hierna zou het dan toch weer einde verhaal zijn voor onze favoriete televisieduivel.

Nu blijkt na vele onderhandelingen dat de cast toch zal terugkeren voor een extra set met nieuwe afleveringen! Het zesde deel van de serie zal dan ook echt het allerlaatste worden We houden je op deze pagina op de hoogte van het nieuws, de trailer en de datum van de komst van een eventueel Lucifer seizoen 6 op Netflix.

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Lucifer over?

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Titel: Lucifer
Soort: Serie
Jaar: 2015
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Maker: Tom Kapinos
Cast: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
IMDb: 8.2 uit 196,818 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Meer over Lucifer op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Lucifer seizoen 6 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Lucifer seizoen 6 op Netflix Nederland?

Momenteel heeft Netflix enkel aangegeven dat het laatste seizoen van de serie ‘binnenkort’ zal verschijnen. Gezien de spreiding van de eerdere seizoenen lijkt het niet waarschijnlijk dat dit voor 2021 zal gebeuren, maar niets is nog zeker. Via de Streamwijzer Groep of je mail hoor je het als eerste zodra de officiële datum bekend is.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Lucifer vind je hier 🍿

Is Lucifer seizoen 6 het laatste deel van de serie of volgt er nog een S7?

Na zes seizoenen is het dan toch wel echt een keer klaar met deze duivelse serie. Er zal geen seizoen 7 van Lucifer volgen, heeft Netflix laten weten.

Welke teaser of trailer is er al van Lucifer seizoen 6?

Helaas is er nog geen trailer van Lucifer seizoen 6. Geniet hier wel van de trailer van het vierde seizoen!

Lucifer | Season 4 Official Trailer [HD] | Netflix