Nadat op 21 augustus 2020 de eerste 8 afleveringen van Lucifer seizoen 5 online kwamen op Netflix, zijn fans benieuwd wanneer het tweede deel zal worden gepubliceerd. In dit artikel vind je alles wat we nu weten over het nieuws, de release datum en de trailer van Lucifer seizoen 5B op Netflix Nederland.

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Lucifer over?

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Titel: Lucifer
Soort: Serie
Jaar: 2015
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Maker: Tom Kapinos
Cast: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
IMDb: 8.2 uit 196,818 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Meer over Lucifer op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Lucifer seizoen 5B op Netflix Nederland?

Wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix Nederland?

Sinds 21 augustus 2020 staan de eerste 8 afleveringen van het vijfde seizoen van Lucifer op Netflix Nederland. Naar verwachting zullen aflevering 9-16 pas in 2021 online komen, maar hierover is nog niets zeker. We laten het je weten in de Streamwijzer Groep en via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Lucifer vind je hier 🍿

Is Lucifer seizoen 5 het laatste van de serie of komt er een deel 6?

Gelukkig zal er nog een zesde en laatste seizoen van Lucifer volgen! Meer hierover laten we weten in het artikel over Lucifer seizoen 6 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er al van Lucifer seizoen 5B?

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer seizoen 5A op Netflix Nederland. We plaatsen de trailer van 5B wanneer deze uitkomt

Lucifer: Seizoen 5 | Officiële trailer | Netflix