Lucifer is op dit moment de meest gekeken serie op de streamingdienst. Vanaf 8 mei 2019 is seizoen 4 zal net als de eerste drie seizoenen op Netflix te zien. Er is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen online zal komen, maar de verwachting is volgens schattingen mei 2020 met 10 afleveringen. In dit artikel lees je alles wat we nu weten over Lucifer seizoen 5 op Netflix Nederland. Heb je geen Netflix en wil je wel Lucifer kijken? Je vindt het hier.

Waar gaat het verhaal van Lucifer over?

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht. Lucifer begon in 2015 en wordt op IMDb beoordeeld met een een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix? De geruchten gaan dat dit seizoen in mei 2020 op Netflix Nederland kan worden verwacht met 10 afleveringen.

Is Lucifer seizoen 5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is dit het vijfde en laatste seizoen van de populaire serie. Aan de ene kant leek het er eerst niet op dat er een vierde seizoen zou komen tot Netflix Lucifer redde van het stopsein van Fox, maar aan de andere kant lijkt de populariteit van Lucifer alleen maar te groeien.

Welke teaser of trailer is er al van Lucifer seizoen 5?

Helaas is er nog geen trailer van Lucifer seizoen 5, omdat we nog niet weten of het vijfde seizoen er komt. Geniet hier wel van de trailer van het vierde seizoen!

Wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix Nederland?

Er is nog niets definitiefs bekend, maar het gerucht gaat dat Lucifer seizoen 5 in mei 2020 op Netflix Nederland zal staan met 10 afleveringen.Lucifer seizoen 5 Netflix