Fans kunnen niet wachten op de nieuwste 16 afleveringen van Lucifer! Nu is recentelijk door Netflix bekendgemaakt wanneer deze nieuwe afleveringen online zullen verschijnen. In dit artikel lees je alles wat we nu weten over het nieuws, de release datum en de trailer van Lucifer seizoen 5 op Netflix Nederland.

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Lucifer over?

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Titel: Lucifer
Soort: Serie
Jaar: 2015
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Maker: Tom Kapinos
Cast: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
IMDb: 8.2 uit 196,818 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Meer over Lucifer op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix Nederland?

Vanaf 21 augustus 2020 zal het vijfde seizoen van Lucifer op Netflix Nederland te zien zijn!

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Lucifer vind je hier 🍿

Is Lucifer seizoen 5 het laatste seizoen van de serie?

Officieel gezien is dit nog steeds het vijfde en laatste seizoen van de populaire serie. Aan de ene kant leek het er eerst niet op dat er een vierde seizoen zou komen tot Netflix Lucifer redde van het stopsein van Fox, maar aan de andere kant lijkt de populariteit van Lucifer alleen maar te groeien.

Het lijkt er echter de laatste tijd steeds meer op dat de serie toch nog gered wordt voor een zesde deel. Meer hierover laten we weten in het artikel over Lucifer seizoen 6 op Netflix.

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 6 van Lucifer naar Netflix komt? Je hoort het meteen in de Streamwijzer Groep of via je mail

Welke teaser of trailer is er al van Lucifer seizoen 5?

Bekijk hieronder de bekendmaking van de releasedatum van Lucifer seizoen 5 op Netflix Nederland.

Lucifers sexyste momenten | Officiële releasedatum | Netflix