Lucifer seizoen 4 staat nu op Netflix Nederland!

Na het enorme wereldwijde succes van de eerste drie seizoenen van Lucifer is de productie van het vierde seizoen van de serie al afgerond. Op 8 mei 2019 zal Lucifer seizoen 4 zal net als de eerste drie seizoenen op Netflix te zien zijn. In dit artikel lees je alles wat we nu weten over Lucifer seizoen 4 op Netflix. Heb je geen Netflix en wil je wel Lucifer kijken? Je vindt het hier.

Waar gaat het verhaal van Lucifer over?

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht. Lucifer begon in 2015 en wordt op IMDb beoordeeld met een een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Lucifer seizoen 4 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Lucifer seizoen 4 op Netflix? De productie van het vierde seizoen van Lucifer zit er inmiddels al op. Het vierde seizoen van Lucifer kunnen we op 8 mei 2019 op Netflix Nederland verwachten.

Is Lucifer seizoen 4 het laatste seizoen van de serie?

Er zijn door Netflix nog geen uitlatingen gedaan over de toekomst van Lucifer en een mogelijk Lucifer seizoen 5. Aan de ene kant leek het er eerst niet op dat er een vierde seizoen zou komen tot Netflix Lucifer redde van het stopsein van Fox, maar aan de andere kant lijkt de populariteit van Lucifer alleen maar te groeien.

Welke teaser of trailer is er al van Lucifer seizoen 4?

Absoluut, hier is de trailer van Lucifer seizoen 4! Geniet ervan!

Wat weten we tot nu toe over Lucifer seizoen 4?

Spoiler Alert

Allereerst weten we inmiddels uit hoeveel afleveringen het vierde seizoen van Lucifer zal bestaan en hebben we een indicatie van de lengte van de afleveringen. In plaats van de eerdere langere seizoenen bij Fox zal het vierde seizoen slechts 10 afleveringen tellen. Ook hoeven de afleveringen niet meer maximaal 45 minuten te duren, wat eerst door reclames een vereiste bij Fox was. Toch gaven de programmamakers eerder aan dat de afleveringen waarschijnlijk rond de duur van de vorige seizoenen zullen liggen. De titels van de afleveringen zijn inmiddels ook bekendgemaakt:

Aflevering 1Everything’s Okay
Aflevering 2Someboydy’s Been Reading Dante’s Inferno
Aflevering 3O, Ye Of Little Faith, Father
Aflevering 4All About Eve
Aflevering 5Expire Erect
Aflevering 6Orgy Pants To Work
Aflevering 7Devil Is As Devil Does
Aflevering 8Super Bad Boyfriend
Aflevering 9Save Lucifer
Aflevering 10… King of Hell?

Verder is de titel van de eerste aflevering van Lucifer seizoen 4 een hele interessante. De titel Everything’s Okay lijkt te duiden op een mogelijk cruciale cliffhanger van het laatste seizoen waarin de waarheid – dat Lucifer de ECHTE Lucifer is – eindelijk aan Chloe verteld werd.

Netflix aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod.