Waar kan ik de serie Lovecraft Country (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Lovecraft Country uit 2020. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 7.2 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je Lovecraft Country uit 2020 online kijken?

✅ HBO Max➡️ Ga nu naar Lovecraft Country bij HBO Max in Nederland. Alle afleveringen van de serie zijn er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.
❌ Ziggo Movies & SeriesSinds 31 december 2021 is Lovecraft Country helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Lovecraft Country niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van Lovecraft Country (2020)

Lovecraft Country volgt Atticus Freeman terwijl hij samen met zijn vriend Letitia en zijn oom George een road trip maakt door Jim Crow America in de jaren 50 op zoek naar zijn vermiste vader. Dit begint een strijd om te overleven en zowel de racistische verschrikkingen van het blanke Amerika als de angstaanjagende monsters die uit een Lovecraft-paperback kunnen worden gerukt te overwinnen.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Seizoenen: 1 seizoen
Categorie: Drama, Fantasy, Horror
Makers: Misha Green
Cast: Jonathan Majors, Jurnee Smollett, Courtney B. Vance
IMDb: 7.2 uit 13,910 stemmen
Trailer: Bekijk via YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.