Waar kan ik de serie Lovecraft Country (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Lovecraft Country uit 2020. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 7.2 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Je kunt de serie momenteel met een VPN online kijken, waarover we hieronder meer uitleggen.

Waar kun je Lovecraft Country uit 2020 online kijken?

HBO Max via VPN: Streamingdienst HBO Max heeft deze titel in het aanbod, maar deze is enkel via een VPN in Nederland te streamen. Lees hier meer over het gebruik van een VPN voor HBO Max.

Hulu via VPN: Ook Hulu heeft deze titel in haar aanbod opgenomen, maar ook hier kun je alleen via een VPN in Nederland kijken. Lees hier meer over het gebruik van een VPN voor Hulu.


1. Surfshark
1. Surfshark
9.7/10
  • Prijs: vanaf €2 per maand!
  • Grote keuze uit servers
  • IJzersterke verbindingskwaliteit
2. NordVPN
2. NordVPN
8.6/10
  • Prijs: vanaf €3.15 per maand
  • Razendsnelle verbinding
  • Zeer goede klantenservice
3. Goose VPN
3. Goose VPN
8.2/10
  • Prijs: vanaf €2.75 per maand
  • Scherp geprijsde en goede verbinding
  • Goed beveiligde Nederlandse aanbieder

Verhaal van Lovecraft Country (2020)

Lovecraft Country volgt Atticus Freeman terwijl hij samen met zijn vriend Letitia en zijn oom George een road trip maakt door Jim Crow America in de jaren 50 op zoek naar zijn vermiste vader. Dit begint een strijd om te overleven en zowel de racistische verschrikkingen van het blanke Amerika als de angstaanjagende monsters die uit een Lovecraft-paperback kunnen worden gerukt te overwinnen.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Seizoenen: 1 seizoen
Categorie: Drama, Fantasy, Horror
Makers: Misha Green
Cast: Jonathan Majors, Jurnee Smollett, Courtney B. Vance
IMDb: 7.2 uit 13,910 stemmen
Trailer: Bekijk via YouTube
Bekijk: Lees hoe je deze serie met een VPN kunt streamen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.


Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.