Waar kan ik de serie Love, Victor (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Love, Victor uit 2020. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.2 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Love, Victor uit 2020 online kijken?

Disney+: Door de lancering van de nieuwe categorie Star kun je deze serie exclusief op Disney+ kijken vanaf 23 februari 2021. Ga direct naar de serie op Disney+.

Verhaal van Love, Victor (2020)

Victor is een nieuwe student aan de Creekwood High School op zijn eigen reis van zelf-ontdekking, het onder ogen zien van uitdagingen thuis, het aanpassen aan een nieuwe stad, en het worstelen met zijn seksuele geaardheid.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Makers: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Cast: Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel
IMDb: 8.2 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.