Waar kun je de film Love and Monsters (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Love and Monsters (ook bekend als Monster Problems a.k.a. Monster Problemen) uit 2020. De film behaalde tot dusver een 7.1 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Love and Monsters / Monster Problemen uit 2020 online kijken?

Bioscoop: Deze titel is momenteel nog in de bioscoop te zien.

ℹ️ Pathé Thuis: Deze titel zal van alle streamingdiensten na de release het eerste te bekijken zijn via Pathé Thuis. Ga direct naar Pathé Thuis.

ℹ️ Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ na de lancering ook de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

ℹ️ Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt na de release tevens als eerste deze titel aan. Ga direct naar Ziggo on Demand.

ℹ️ Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel ook in het eerste tijdvak op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

ℹ️ Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Love & Monsters (2020)

In een door monsters geteisterde wereld, leert Joel dat zijn vriendin slechts 80 mijl ver weg is. Om de gevaarlijke reis te maken, ontdekt Joel zijn innerlijke held om bij het meisje van zijn dromen te zijn.

LOVE AND MONSTERS | Official Trailer

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
IMDb: 7.1 uit 11,034 stemmen
Duur: 1 uur en 49 minuten
Director: Michael Matthews
Schrijvers: Brian Duffield, Matthew Robinson
Cast: Dylan O’Brien, Jessica Henwick, Michael Rooker
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.