Love and Monsters (2020) met Dylan O’Brien staat nu op Netflix

Vorig jaar kwam de gloednieuwe film Love and Monsters (ook bekend als Monster Problems a.k.a. Monster Problemen) uit en inmiddels heeft het spektakelstuk met Dylan O’Brien in de hoofdrol een 7.1 uit 34.000 stemmen op IMDb weten te behalen. Daarnaast scoort de film een fantastische 92% op de Tomatometer en 89% in Audience Score, dus dit is absoluut een film die je gezien wilt hebben. Dat komt dan ook goed uit, want vanaf 14 april 2021 is Love and Monsters te zien bij Netflix in Nederland en België.

→ Wie Love and Monsters op schijf wil hebben, kan hem hier bij Amazon.nl op DVD of Blu-ray bestellen 🍿

Love and Monsters komt wereldwijd naar Netflix, maar niet in de Verenigde Staten

Het grote wereldwijde Instagram-account @netflixfilm maakte op dinsdag 16 maart 2021 bekend dat Love and Monsters, de film uit 2020 met Dylan O’Brien als sterspeler, wereldwijd aan het aanbod van de streamingdienst zal worden toegevoegd op 14 april 2021. De acteur maakte dat zelf bekend in een video dat op het account met 3.9 miljoen volgers werd geplaatst.

Het enige land waar de film niet zal verschijnen, is in de Verenigde Staten. Mogelijk zijn de rechten daar door een andere streamingdienst opgekocht, waardoor Netflix hem niet kan vertonen in haar aanbod. Gelukkig zal Love and Monsters wel gewoon op Netflix Nederland & België te zien zijn.

Hoofdrol voor Dylan O’Brien

Benieuwd waar je Dylan O’Brien precies van kent? De acteur vertolkte de rol van Stiles Stilinski (Nogitsune) in Teen Wolf, maar werd ook vooral bekend als Thomas in de Maze Runner-trilogie. In Love and Monsters wordt hij wederom geroemd om zijn acteerkunsten, wanneer hij het personage Joel Dawson speelt. Hieronder vind je waar de film precies over gaat en kun je direct de trailer bekijken om alvast in de stemming te komen voor de release bij Netflix op 14 april 2021.

Verhaal, trailer en details van Love & Monsters (2020)

In een door monsters geteisterde wereld, leert Joel dat zijn vriendin slechts 80 mijl ver weg is. Om de gevaarlijke reis te maken, ontdekt Joel zijn innerlijke held om bij het meisje van zijn dromen te zijn.

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
IMDb: 7.0 uit 34.000 stemmen
Duur: 1 uur en 49 minuten
Director: Michael Matthews
Schrijvers: Brian Duffield, Matthew Robinson
Cast: Dylan O’Brien, Jessica Henwick, Michael Rooker