Waar kun je de film ‘Love Lies Bleeding’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Love Lies Bleeding (2024) online kijken kunnen. In deze thriller met Kristen Stewart volgen we een sportschoolmanager wiens leven op zijn kop wordt gezet als bodybuilder Jackie ten tonele verschijnt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Love Lies Bleeding’ (2024) online kijken?

Love Lies Bleeding draait sinds 11 april 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Love Lies Bleeding bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Omdat de film gedistribueerd is door The Searchers, verwachten we hem in de toekomst wel op Amazons streamingdienst.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Love Lies Bleeding niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxLove Lies Bleeding is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Love Lies Bleeding op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Love Lies Bleeding’ (2024)

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lou’s criminele vader (Ed Harris), zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt. Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou’s zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Streaming informatie over de film

TitelLove Lies Bleeding
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurRose Glass
CastKristen Stewart, Katy O’Brian, Ed Harris, Dave Franco, Jena Malone

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.