Love Island Komt Met Nederlandse Versie Op Videoland

Al eerder kwamen programma’s als Temptation Island en Ex On The Beach met een Nederlandse versie. Nu komt dan ook het goede nieuws voor Love Island op Videoland en RTL5! Dit voorjaar beleven op Videoland en RTL5 de singles een romantische zomer in een exotische villa. Nog beter nieuws: er worden nog kandidaten gezocht!

Wat is Love Island?

Love Island is een datingshow waar singles zoeken naar de ware. Dat gaat gepaard met veel geflirt en genot, maar ook met jaloezie, ruzie en heel veel drama. Zes weken lang bevinden de singles zich in een luxueuze villa op een prachtige locatie. Ze moeten zich echter niet alleen aan elkaar bewijzen, maar ook aan het Nederlandse publiek.

De kijkers bepalen namelijk welke stellen van de singles in Love Island zullen blijven. Ook geven zij aan wie het sterkste koppel van de villa is. Door te stemmen op hun favoriete en minst favoriete koppels kunnen kijkers thuis dus bepalen wie er allemaal in de villa zitten. Het geluk van de deelnemers wordt dus bepaald door het publiek.

Nieuwsgierig? Hieronder hebben we wat beelden van Love Island voor je toegevoegd!

Opgeven als kandidaat Love Island Nederland

Maar het beste nieuws komt nog! Love Island Nederland zoekt nog kandidaten! Wil jij dus in de Nederlandse versie van de wereldberoemde datingshow verschijnen op RTL5 en Videoland? Ga je op zoek naar de ware liefde en eeuwig geluk? Dat is mooi, want opgeven als kandidaat kan hier.

Wanneer komt Love Island Nederland op Videoland en RTL5?

RTL Boulevard geeft aan dat Love Island Nederland vanaf mei zal worden uitgezonden bij Videoland en RTL5. Het duurt dus niet lang meer voor we kunnen genieten van het allereerste Nederlandse seizoen Love Island Videoland!

Beelden

Videoland Aanbod

Om te kijken wat er nog meer allemaal te zien is op de streamingdienst, klik hier: Videoland aanbod. Benieuwd wat er ook op de andere streamingdiensten te zien is? Klik dan hier.