Ook Love Island krijgt binnenkort exclusieve Videoland-versie

Love Island fans opgelet! Door het grote succes op Videoland is bekendgemaakt dat er in september 2019 een exclusief seizoen van Love Island op de streamingdienst zal komen. Voor de nieuwe reeks wordt overigens nog gezocht naar kandidaten en opgeven kan via de website van RTL.

Temptation Island VIPS

Het doet een beetje denken aan Temptation Island VIPS, de speciale versie van het populaire Temptation Island die alleen te bekijken is via Videoland. Ook al vallen de kijkcijfers op TV van soortgelijke programma’s vaak tegen, zoals ook nu bij Love Island, op streamingdiensten wordt veel gekeken. Dat is de reden geweest voor de makers om een nieuw seizoen van de populaire realityserie te lanceren dat exclusief op Videoland te bekijken is.

Kijkers Love Island

Volgens Peter van der Vorst, de baas van RTL, komt dit doordat er een relatief jonge doelgroep voor Love Island is. Zij zitten niet elke avond stipt voor de TV voor een uitzending, maar kijken vooral graag zelf online terug. Daarom vindt hij het een logische keuze om een exclusieve Videoland-versie van Love Island aan te bieden.

Kijktips Videoland

Behalve Love Island zijn er nog meer geweldige programma’s op Videoland. Gastblogger Judith is gek van 10 gave titels op de streamingdienst en vertelt daar graag meer over voor de echte Videoland-fans!