Love Is Blind seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Ben je ook helemaal verslaafd geraakt aan de nieuwe Netflix serie Love Is Blind? Gelukkig heeft de maker aangegeven nog wel 12 nieuwe seizoenen van de serie te willen maken en Netflix Nederland heeft in ieder geval de komst van een tweede seizoen bevestigd. Meer hierover lees je in dit artikel, waarin we bij zullen houden wat het nieuws over de cast, opnames, poster en release date zal zijn. Vind hier dus wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Love Is Blind S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Love Is Blind over?

Alleenstaanden proberen een match te vinden en worden verliefd – zonder elkaar ooit in de ogen te kijken, als emotionele verbindingspogingen om de fysieke aantrekkingskracht te overwinnen.

De serie Love Is Blind krijgt op IMDb een 6.0 uit 10.

Wanneer komt Love Is Blind seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Love Is Blind seizoen 2 op Netflix Nederland?

De maker van Love Is Blind heeft niet alleen bekendgemaakt dat hij heel graag een tweede seizoen wilt, maar bij voorkeur wilt hij zelfs 12 vervolgseizoenen van de serie. Een bevestiging van Netflix is inmiddels ook binnen voor het tweede seizoen, maar een datum is officieel nog niet bekend. Zodra we meer weten, zal het nieuws op deze pagina geplaatst worden.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series met Love Is Blind hier te vinden.

Komt er een Love Is Blind seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er nog geen definitief nieuws over een mogelijk seizoen 3 bekendgemaakt. Maar zoals eerder aangegeven, ziet de maker van de serie wel 12 seizoenen zitten!

Welke teaser of trailer is er van Love Is Blind seizoen 2?

We hebben helaas nog geen eerste beelden van Love is Blind seizoen 2. Wel vind je hieronder de trailer van het eerste deel.