‘Love In The Jungle’: nieuwe datingshow door nabootsen paringsrituelen uit dierenrijk

De real-life entertainment streamingdienst discovery+ komt met een gloednieuwe datingshow: Love In The Jungle. Dit programma is gebaseerd op paringsrituelen uit het dierenrijk, waardoor de kandidaten indruk op elkaar maken moeten zien te maken door paringsrituelen van beesten op elkaar toe te passen. Nog een klein detail: er mag absoluut niet gepraat worden. De nieuwe dierlijke datingshow is vanaf zondag 8 mei 2022 te zien op de streamingdienst discovery+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Dierlijke datingshow ‘Love In The Jungle’ is vanaf 8 mei te zien bij discovery+

In dit nieuwe datingexperiment reizen 14 hartlustige singles af naar de jungle van Columbia om verschillende dierlijke paringsrituelen na te bootsen om te kijken of ze zo wél hun ideale partner kunnen vinden. Eenmaal aangekomen zullen de deelnemers een belangrijke spelregel te horen krijgen: er mag absoluut niet met elkaar worden gesproken. In het dierenrijk communiceren de dieren immers ook op strikt non-verbale manier. Dat zal voor veel liefdeskandidaten even wennen worden, maar gelukkig wordt ons hiermee een flinke dosis slechte openingszinnen bespaard.

Omdat er niet gepraat mag worden, zal er toch op een andere manier indruk op elkaar gemaakt moeten worden. Hiervoor gaan ze verschillende paringsrituelen uit het wild toepassen. Om dit voor elkaar te krijgen zullen de deelnemers onder andere gaan paraderen als flamingo’s, vechten als agressieve padden en brullen als edelherten. De nieuwe realityserie gaat op zondag 8 mei van start en is tot en met zondag 19 juni wekelijks met een nieuwe aflevering te zien bij discovery+. Je bekijk hieronder direct de trailer

David Attenborough als matchmaker?

De verschillende deelnemers zullen ieder identificeren als een uitgekozen dier, waarvan zij voelen dat zij hierdoor het best in het dierenrijk gerepresenteerd worden. De dierlijke datingshow wordt ook op hilarische manier gepresenteerd door middel van een bekend klinkende voice-over, waardoor het lijkt alsof het een ware natuurserie van David Attenborough is.

Programma’s over dating en liefde op discovery+

Zal het in de serie dan ook daadwerkelijk alleen om lichamelijke aantrekkingskracht en de grootste brul gaan? Of zal er ergens bij het uitvoeren van deze paringsrituelen nog iets aan verborgen communicatie en aantrekkingskracht onthuld worden? De gloednieuwe reality datingshow voegt zich binnenkort bij de rest van de programma’s over dating en liefde op discovery+, waaronder Singletown, Sex Tape, Eating With My Ex: Going Dutch, 90 Day Fiancé en nog veel meer.


Tekst: discovery+

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.