Geprezen romcom ‘Love Again’ is nu te huur bij Pathé Thuis

De verloofde van Mira Ray is overleden en ze kan hem nog niet loslaten. Daarom stuurt ze berichtjes naar zijn nummer. Wat ze niet weet, is dat datzelfde nummer inmiddels is toegewezen aan journalist Rob Burns. Hij is erg onder de indruk van de teksten van Mira en probeert haar in het echt te ontmoeten. Daarvoor schakelt hij de hulp in van Celine Dion (de enige echte!). Dit is het verhaal van Love Again, een romcom die volgens de reacties van kijkers een echte aanrader is. Je kunt hem vanaf vandaag huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Nieuwe liefde in ‘Love Again’

Vanaf maandag 31 juli kun je Love Again dus huren bij Pathé Thuis (vanaf €4,99). In deze hartverwarmende romcom worden Mira en Rob, die allebei denken dat de liefde niks meer voor hen in petto heeft, toch weer verliefd. De hoofdrollen worden vertolkt door Priyanka Chopra Jonas (Citadel) en Sam Heughan (Outlander). Ook de Canadese zangeres Celine Dion komt dus voorbij; zij speelt zichzelf in de film, doet een paar liedjes en fungeert ook als een soort liefdesgoeroe die vooral Rob bijstaat.

De romcom valt erg in de smaak bij kijkers. Zo vindt 91% van de stemmers op Rotten Tomatoes dit een echte aanrader. Ook op social media regent het enthousiaste reacties.

Reacties van kijkers zijn positief

Kijkers zijn erg positief over Love Again. Outlander-fans vinden het leuk om een andere kant van Sam Heughan te zien en veel kijkers zwijmelen weg bij de hartverwarmende verhaallijn. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van Love Again op Pathé Thuis.

LOVE AGAIN - Official Trailer (HD)
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.