Waar kun je de film ‘Love Again’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Love Again (2023) online kijken kunnen. In deze romantische komedie stuurt Mira tekstberichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Zijn nummer is inmiddels toegewezen aan Rob Burns en tussen de twee ontstaat een romance. Eén van de hoofdrollen wordt vertolkt door Celine Dion. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Love Again’ (2023) online kijken?

Love Again is sinds 18 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Love Again bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Love Again niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxLove Again is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Love Again’ (2023)

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt. In de romantische komedie Love Again stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen.

Love Again - officiële trailer

Streaming informatie over de film

TitelLove Again
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek, Komedie
RegisseursJim Strouse
CastPriyanka Chopra Jonas, Sam Heughan, Celine Dion, Celia Imrie

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Love Again’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Love Again. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Love Again’?

    De grootste rollen in Love Again worden vertolkt door Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan en Celine Dion.


Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.