Liefde in de gevangenis: nieuw seizoen ‘Love After Lockup’ van start op discovery+

Liefde vinden in de gevangenis in plaats van in de kroeg? Dat is precies wat er gebeurt in Love After Lockup. In dit razendpopulaire realityprogramma volgen we een aantal personen die een relatie hebben met iemand in de gevangenis. Wat gebeurt er na de vrijlating? Afgelopen zaterdag (14 mei) is de eerste aflevering van het vijfde seizoen op discovery+ verschenen. Hier kijk je bovendien iedere zaterdag naar een gloednieuwe episode.

In ‘Love After Lockup’ vinden gevangenen de liefde

In Love After Lockup draait het dus om het vinden van liefde in de gevangenis. Hoe is dit gebeurd? En wat verandert er als de gevangene eenmaal vrijgelaten wordt? Blijft het koppel bij elkaar of is hun liefde toch niet bestand tegen ‘het echte leven’? In dit bijzondere realityprogramma volgen we verschillende personen vanaf het moment dat ze hun geliefde bij de vrijlating terugzien en krijgen we zo antwoord op al deze vragen.

Inmiddels is het alweer tijd voor het vijfde seizoen van dit programma. Hierin keren stelletjes uit de vorige seizoenen weer terug, maar leren we ook weer een aantal nieuwe koppels kennen. Eén ding is in ieder geval zeker: net als in de vorige vier seizoenen kunnen we onze borst natmaken voor een hoop drama en problemen. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Nieuw seizoen ‘Love After Lockup’ is nu te zien op discovery+

Het vijfde seizoen van Love After Lockup is op zaterdag 14 mei van start gegaan op discovery+. Hier kijk je tot 18 juni iedere zaterdag naar een nieuwe aflevering. Wil je eerst de eerdere seizoenen terugkijken? Dat kan hier op discovery+, waar je de eerste vier seizoenen van de serie vindt. Hier kan je ook de spin-off Life After Lockup vinden, waarin we nog meer te weten komen over een aantal stellen uit de serie.

Andere datingprogramma’s op discovery+

Op discovery+ kun je een uitgebreid aanbod aan dating- en realityprogramma’s vinden. Je kijkt hier onder meer naar Singletown, 90 Day Fiancé en het gloednieuwe Love in the Jungle. Zo zijn er op deze streamingdienst genoeg heerlijke series om bij weg te zwijmelen of een behoorlijke portie plaatsvervangende schaamte van te krijgen.


Synopsis: discovery+ via Warner Bros. Discovery

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.