Komt de kerstfilm ‘Love Actually’ op tv in 2022?

Voor veel mensen is het vaste prik tijdens de feestdagen: kijken naar een op de trap dansende Hugh Grant, een in het Portugees stuntelende Colin Firth en natuurlijk naar de altijd indrukwekkende scène met Emma Thompson. We hebben het uiteraard over kerstklassieker Love Actually. Als deze film bij jou ook ieder jaar op het programma staat, wil je vast weten of je deze kerst ook weer voor de buis kunt gaan zitten. In dit artikel beantwoorden we daarom de vraag: komt Love Actually op tv in 2022? En waar en wanneer dan?

Komt de kerstfilm ‘Love Actually’ op tv met kerst 2022?

Het is geen kerst zonder Love Actually. In deze romantische komedie, een van de eerste films die het principe van de raamvertelling hanteert, zoeken verschillende Britten in aanloop naar de feestdagen naar de liefde—en die wordt gelukkig vaak genoeg gevonden.

Doordat grote sterren als Liam Neeson, Alan Rickman, Keira Knightley en Hugh Grant meespelen en de film precies hartverwarmend genoeg is, is deze al jarenlang enorm populair tijdens de feestdagen. De film wordt dan ook bijna ieder jaar op tv uitgezonden. In 2021 was hij bijvoorbeeld op Eerste Kerstdag te zien op Net5. Helaas is op dit moment het tv-programma van de kerstdagen nog niet bekend, dus kunnen we je nog niet vertellen of de film in 2022 weer te zien zal zijn. Uiteraard houden we je op deze pagina altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en lees je het ook via je mail als we meer weten.

Waar kun je de film ‘Love Actually’ online kijken?

Gelukkig is ook het online kijken van de kerstfilm Love Actually een mogelijkheid. De film is op dit moment te zien op Pathé Thuis, Amazon Prime Video, Viaplay én Videoland. Naast Love Actually zijn er natuurlijk nog veel meer kerstfilms te vinden op streamingdiensten. Als je weten wat je allemaal kunt kijken dit feestseizoen, kun je altijd bij dé Ultieme Streamwijzer Kerstfilmgids 2022 terecht. Hierin vind je 111 kijktips die het zeker waard zijn om dit jaar rond kerst een kijkje bij te nemen.

Bekijk de kerstfilm Love Actually nu op Amazon Prime Video 🎅

Love Actually (2003) Official Trailer - Colin Firth, Emma Thompson Movie HD

Meer informatie over de film

De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken, terwijl de zoon verliefd is op een klasgenote.

TitelLove Actually
Jaar2003
SoortFilm
Duur2 uur en 10 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
IMDb7,6 uit 481.000 stemmen
MakerRichard Curtis
CastHugh Grant, Martine McCutcheon, Laura Linney, Bill Nighy, Gregor Fisher, Rory MacGregor, Colin Firth, Sienna Guillory, Liam Neeson, Emma Thompson, Lulu Popplewell, Kris Marshall, Heike Makatsch, Martin Freeman, Joanna Page, Chiwetel Ejiofor, Andrew Lincoln, Keira Knightley, Thomas Brodie-Sangster

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.