Waar kan ik de film Love Actually (2003) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Love Actually uit 2003. De film behaalde tot dusver een 7.6 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Love Actually uit 2003 online kijken?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de film op Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: Deze titel is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Love Actually (2003)

Volgt het leven van acht zeer verschillende koppels in de omgang met hun liefdesleven in verschillende losjes met elkaar verbonden verhalen die zich afspelen tijdens een hectische maand voor Kerstmis in Londen, Engeland.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2003
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Regisseur: Richard Curtis
Schrijvers: Richard Curtis
Cast: Hugh Grant, Martine McCutcheon, Liam Neeson
IMDb: 7.6 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.