Trip down memory lane met ‘Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde’ op discovery+

Inmiddels kent iedereen met een passie voor Nederlandse reality het transgenderkoppel Louisa Janssen en Rowan van de Bovenkamp. Lang voordat ze in allerlei programma’s verschenen, waren ze echter al te zien in Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde. Wij namen met de kennis van nu een kijkje bij het programma op discovery+ en nemen je mee op deze ’trip down memory lane’.

Recensie | ‘Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde’ op discovery+

Door de jaren heen heb je het Limburgse transgenderkoppel Louisa en Rowan leren kennen als poetshelden in Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen, maar ook als ongefilterde commentatoren in Pyjama Party: 90 Day Fiancé. Verder bleken ze, naast hun gypsy roots, ook een luxe kant te hebben toen ze tijdelijk naar ’t Gooi verhuisden voor Louisa & Rowan: op z’n Gooisch. Maar ook zijn ze graag te gast in spelprogramma’s als De Alleskunner VIPS. Voordat al deze realityprogramma’s online verschenen werden de twee echter al gevolgd door de camera’s van Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde in hun reis naar de toekomst.

Heb je dit programma nog nooit hebben gezien, maar geniet je nu wel van de realityseries met dit transgenderkoppel? Then you’re in for a treat! Er zijn namelijk maar liefst vijf seizoenen van deze TLC-show te streamen op Discovery’s video on demand-platform. We gaan terug naar een tijd waarin Rowan nog bekend stond als Rosanna en het stel nog (zonder zoon Mikai) met zijn tweeën het leven tegemoet ging.

Je wordt meegenomen op een bijzondere huwelijksreis terug naar hun roots, de gebruiken van de gypsies, de weg naar het realiseren van hun kinderwens en natuurlijk een overschot aan dolkomische momenten. Absoluut een kijktip dus voor wie meer wil weten over wie Louisa & Rowan en waar ze vandaan komen, maar daarnaast ook voor wie nog heel wat afleveringen lang wil schuddebuiken van het lachen.

Waar en sinds wanneer is ‘Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde’ online te zien?

Sinds de lancering van discovery+ in Nederland zijn alle afleveringen van dit programma al op het video on demand-platform te zien, omdat ze zijn gemaakt door TLC. Deze zender is op haar beurt weer onderdeel van het moederbedrijf Discovery, waardoor de serie niet op concurrerende video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Viaplay of Videoland te zien is of zal zijn.

De prijs van een discovery+ abonnement is €3,99 per maand of €39,99 per jaar voor toegang tot de volledige Entertainment catalogus. De eerste 7 dagen zijn echter gratis voor nieuwe abonnees. Als je ook toegang wilt krijgen tot de sportsectie met onder andere wielrennen (Tour de France 2022 momenteel), UFC, Grand Slam Tennis en meer evenementen, dan is de totale prijs van een lidmaatschap €5,99 p/m of €59,99 p/j.

Verhaal en informatie van de serie

Het Limburgse transgenderkoppel Louisa & Rosanna droomt ervan om een gezin te stichten. Volg hun leven en bekijk hoe zij hun droom proberen te verwezenlijken.

TitelLouisa & Rowan: Onze Transgender Liefde
SoortSerie
TaalNederlands
Duur5 seizoenen
CategorieReality
KijkenBekijk direct bij discovery+

Synopsis: discovery+ via Warner Bros. Discovery