De 5 leukste fragmenten uit de discovery+-serie ‘Louisa & Rowan: Op z’n Gooisch’

Louisa en Rowan zijn terug in hun nieuwste discovery+-realityserie Louisa & Rowan: Op z’n Gooisch. Deze keer ruilt het tweetal de gezelligheid van het Zuiden in voor de luxe van ’t Gooi. Terwijl ze op sleeptouw genomen worden door bekende Gooienaren, kunnen we zien hoe lekker gewoon ze gebleven zijn. En dit levert natuurlijk genoeg hilarische en hartverwarmende beelden op. In dit artikel hebben we de 5 leukste fragmenten uit de serie op een rij gezet.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

5x De leukste fragmenten uit discovery+-serie ‘Louisa & Rowan: Op z’n Gooisch’

5. Op zoek naar een badpak dat Louisa’s lichaam accecuentecueert

Als je alles hebt laten wegsnijden en -zuigen, dan moet een badpak natuurlijk wel écht mooi zitten. Of, in Louisa’s woorden, haar lichaam “accecuentecueren”. Niet zulke dure woorden gebruiken, hè. We zijn al druk genoeg met het uitzoeken van een bikini die niet spontaan in een tanga verandert.

4. Wat is ze gul, hè?

Zelfs een verjaardagstaart kopen kost in ’t Gooi een vermogen. Gelukkig kan er bij Louisa nog wel een fooitje vanaf. Hopelijk smaken de gevulde chocolade Chanel-eieren voor die 10 cent éxtra lekker. En we krijgen er ook nog eens een gratis levenswijsheid bij: “Je kan beter dertig euro uitgeven dan een gebak van vijftien euro kopen en het smaakt niet.”

@streamwijzer

Aah joh, ze maakt er gewoon €160 van 😂 — Serie: ‘Louisa & Rowan: op z’n Gooisch’ | Beeld: discovery+ — #louisaenrowan #louisaenrowanopzngooisch #chanel #discoveryplus

♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

3. Louisa goes Ghostbusters

Louisa is niet te beroerd om de hovenier een handje te helpen met de bladblazer, maar dan natuurlijk wél op haar hoge hakken. Gelukkig weet ze al hoe ze met het apparaat om moet gaan—het werkt namelijk net zoals het stroommotortje dat ze vroeger op het kamp ook al hadden. Al kwam daar vast niet zoveel lucht uit.

@streamwijzer

Louisa helpt de hovenier een handje met de bladblazer 😂 — Serie: ‘Louisa & Rowan: op z’n Gooisch’ | Beeld: discovery+ — #louisaenrowan #louisaenrowanopzngooisch #discoveryplusnl

♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

2. Poule de jus of pikachu?

In ’t Gooi moet je er natuurlijk netjes uitzien en met deze kleding lukt dat wel. Alleen hoe heette dat ruitje nou ook alweer? Pikachu? Pièrre de Poule? Poule de jus? Of zullen we het maar gewoon bij ‘ruitje’ houden?

@streamwijzer

“Poule de jus!” 🥲 — Serie: ‘Louisa & Rowan: op z’n Gooisch’ | Beeld: discovery+ — #louisaenrowan #louisaenrowanopzngooisch #discoveryplusnl

♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

1. Me-time of you-time?

Als het zoontje van Louisa en Rowan op zijn verjaardag aan het spelen is met de nanny heeft het tweetal eindelijk tijd voor wat me-time. Althans, als ze zouden begrijpen wat dat is dan. Want moet het eigenlijk niet “you-time” heten?

@streamwijzer

“Ja, is dat jouw time?” 🤭 — Serie: ‘Louisa & Rowan: op z’n Gooisch’ | Beeld: discovery+ — #louisaenrowan #louisaenrowanopzngooisch #tgooi #hetgooi #gooisch #discoveryplus #discoveryplusnl #lgbtq #pride #trans #queer

♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

‘Louisa & Rowan: Op z’n Gooisch’ is nu terug te kijken op discovery+

Vanaf donderdag 26 mei is de realityserie ‘Louisa & Rowan: Op z’n Gooisch’ wekelijks bij streamingdienst discovery+ verschenen, en vanaf 2 juni was het ook iedere donderdag om 20:30 op TLC te zien. Alles terugkijken is nu mogelijk. Wil je eerst weten wat wij van deze serie vonden? Wij publiceerden eerder al onze recensie van het nieuwe realityprogramma. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.