Louisa & Rowan verhuizen naar ’t Gooi in nieuwe realityserie, vanaf 26 mei te zien bij discovery+

Het bekende transgenderkoppel Louise & Rowan krijgt weer een nieuwe eigen realityserie. In Louisa & Rowan: op z’n Gooisch van TLC wisselt het stel de gezelligheid van het Zuiden in voor de luxe van ’t Gooi. Volg de twee wanneer zij door verschillende bekende Gooienaren op sleeptouw worden genomen om van het echte Gooische leven te proeven. De serie is vanaf donderdag 2 juni te zien bij TLC en vanaf donderdag 26 mei 2022 al wekelijks vooruit te kijken bij discovery+.

‘Louisa & Rowan: op z’n Gooisch’ is vanaf 26 mei te zien bij discovery+

Louisa en Rowan verhuizen naar ’t Gooi! Gaan de twee hun plekje vinden in de luxe van de buurt of conformeren de Gooienaren juist naar het gezellige stel uit Limburg? De bekende realitysterren van de hitserie Louisa & Rowan: Eerste hulp bij poetsen! (tevens te zien op discovery+) ruilen hun roze poetsmobiel in voor een dikke Gooische bak en ook de schoonmaakhandschoenen worden voorlopig in de kast gezet.

Vanaf 26 mei komt elke donderdag om middernacht een nieuwe aflevering van het realityprogramma online. Er is nog geen trailer beschikbaar, maar hieronder kun je wel genieten van de beelden van hun andere serie op Discovery’s videodienst.

Glitter en glamour in de nieuwe TLC-serie, hulp van ‘Echte Gooische Moeder’

In deze nieuwe TLC-serie die op discovery+ zal verschijnen reist het stel namelijk af naar een van de meest luxueuze plekken in Nederland: ’t Gooi. Hier laten de twee zich onderdompelen in de ‘glitter en glamour’ van de omgeving en moeten zij misschien nog wel even wennen aan de manieren van hun nieuwe buurt.

Om hen daarbij te helpen komt dan ook Echte Gooische Moeders-ster Leslie samen met haar vriend en haarstylist Mika langs om de twee een échte Gooische make-over te geven. Verder worden zij door professionals onder handen genomen en krijgt zelfs het hondje Batman een lesje in Gooische etiquette.

Een lesje echt Gooisch voor Louisa en Rowan

Louisa en Rowan worden na het leren van de Gooische basisprincipes op sleeptouw genomen door echte kenners van ’t Gooi. Zo wordt het stel geleerd om een fles champagne te sabreren en wordt voor zoontje Mikai een echt Gooische kinderpartijtje georganiseerd. De organisator van het kinderpartijtje is niemand minder dan Hella Huizinga: een heuse event-planner van de ‘rich and famous’ in Nederland.

Volg Louisa en Rowan in hun reis door de luxe van ’t Gooi wanneer zij een chique kunstgalerie bezoeken, een potje golf spelen op de plaatselijke golfbaan en Gooische dorpsweggetjes met de bakfiets onveilig maken. Louisa komt er zelfs achter hoe de Gooische vrouwen hun eeuwige jeugdigheid behouden wanneer zij haar eerste botoxparty zal bezoeken. Dat belooft wat!

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.