Tweede seizoen van ‘Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen’ is wekelijks op discovery+ te zien

Het bekendste transgenderkoppel van Nederland is terug voor een tweede seizoen van het poetsprogramma Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen op discovery+. Gewapend met schoonmaakhandschoenen, afwasborstels en schuursponsjes reizen ze in hun knalroze bolide heel Nederland door en schieten te hulp daar waar het écht nodig is. Sinds 2 september 2021 is er wekelijks op donderdag een nieuwe aflevering te zien op Discovery’s streamingdienst voor real-life entertainment.

Poetsprogramma ‘Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen’ is sinds 2 september 2021 te zien op discovery+

Of je ze nou kent van hun hilarische commentaar tijdens Pyjama Party: 90 Day Fiancé of van hun populaire poets- of realityprogramma: je kunt niet om Louisa & Rowan heen. Het heerlijke poetsprogramma Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen is dan ook echt een kijkcijferkanon en een absolute kijktip op discovery+.

In dit nieuwe seizoen pakt het vrolijke poetsduo weer vieze huizen aan, die door de bewoners vanwege uiteenlopende redenen niet meer onderhouden konden worden. Louisa & Rowan, tezamen met hun LGBTQ+ hulptroepen, draaien hun hand niet om voor om een flinke schoonmaakklus en zorgen in drie dagen tijd voor een fantastische en vooral schone ‘home make-over’. Zoals Louisa dat zelf zo mooi zegt: “Een nieuw seizoen om mensen weer gelukkig te kunnen maken in hun puinhuizen.”

Op donderdag 2 september 2021 ging het tweede seizoen van start. Nu zal er elke donderdag een nieuwe aflevering van het poetsprogramma op discovery+ verschijnen.

Inmiddels zijn er al vier afleveringen van ‘Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen’ te zien op discovery+

Aflevering 1 – 2 september 2021

We trappen direct af met een indrukwekkende eerste aflevering van het nieuwe seizoen. In aflevering 1 zijn Louisa en Rowan in Gaanderen om Daisy en haar gezin te helpen. Door een roerige tijd loopt het huishouden even niet zo lekker. Een zolder met bergen rommel en was, rondslingerend speelgoed in de woonkamer, een vieze badkamer en een smerige keuken staan op het menu. Louisa, Rowan en hun hulptroepen steken de handen uit de mouwen om er weer een lekker fris familiehuis van te maken.

Aflevering 2 – 9 september 2021

Ook studentenhuizen zullen aan de grote schoonmaak moeten geloven. In aflevering 2 gaan Louisa en Rowan naar Nijmegen om een bezoek te brengen aan het smerige studentenhuis ‘Villa Olifant’ en het huis om te toveren in een schoon en opgeruimd huis. De mannen die er feesten en studeren hebben er een behoorlijke bende van gemaakt. Een bedwelmende geur van bier, de smerigste keuken ooit, dooie ratten en muizen, en etensresten op de muren en het plafond maken het tot een helse klus. Louisa, Rowan en hun hulptroepen zetten de schouders eronder en hebben daarbij het olifanten thema hoog in het vaandel staan.

Aflevering 3 – 16 september 2021

In aflevering 3 zijn er op bezoek bij de alleenstaande John uit Apeldoorn. Hij werkt als mantelzorger en heeft vijf katten. Maar oog voor zijn eigen huis heeft hij, door een hartinfarct, de laatste jaren niet gehad. Louisa en Rowan schieten John en zijn katten-huis te hulp. Samen met extravagante hulptroepen zetten ze het door katten overgenomen huis op de kop om er weer een leefbare woning van te maken.

Aflevering 4 – 23 september 2021

Vandaag is aflevering 4 van het poetsprogramma online verschenen. Dochter Indy roept de hulp van Louisa en Rowan in voor haar vader Domingo. Zijn huis in Hoorn is zo rommelig en vies dat ze niet graag naar hem toegaat. De tuin is een ravage en ook in huis is het een chaos. Schimmel is niet alleen een groot probleem in de badkamer, maar ook in het washok. Domingo heeft overduidelijk de hulp nodig van het vrolijke poetsduo. Gelukkig krijgen Louisa en Rowan hulp van nicht Johanna en volkszanger Antonio.

Aflevering 5 – 30 september 2021

Vanaf volgende week donderdag, 30 september, kun je aflevering 5 van Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen bekijken. In Spijkenisse wonen Larissa en Erwin met hun vier kinderen, drie konijnen en tal van vissen. Door een burn-out kon Larissa het huishouden even niet meer aan en nu is het een grote bende. Door het hele huis liggen er heel veel spullen. Aan tafel kan niet worden gegeten. Gelukkig komen Louisa en Rowan dit jonge gezin uit de brand helpen.

Meer programma’s met Louisa & Rowan op discovery+

Kun je maar geen genoeg krijgen van je favoriete transgenderkoppel? Wees niet getreurd, want de twee hebben nog een paar extra programma’s op deze streamingdienst waarin ze natuurlijk weer van het beeld af weten te schitteren. In Pyjama Party: 90 Day Fiancé geven ze samen ongefilterd en hilarisch commentaar op het kijkcijferkanon 90 Day Fiancé vanuit hun eigen huiskamer. Daarnaast hebben we Louisa en Rowan al vijf seizoenen lang mogen volgen in het programma Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde. Ook die seizoenen zijn allemaal exclusief te bekijken op discovery+.

Alles over deze streamingdienst

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland