Waar kun je de realityserie ‘Louisa & Rowan: Op De Camping’ (2023) online kijken?

Veel liefhebbers van reality-tv vragen zich af hoe ze de serie Louisa & Rowan: Op De Camping (2023) online kijken kunnen. In deze gloednieuwe realityserie volgen we het duo Louisa en Rowan, terwijl ze naar Frankrijk gaan om een eigen camping te bestieren. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals discovery+, Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Louisa & Rowan: Op de Camping’ (2023) online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven nog niet naar Louisa & Rowan: Op De Camping kijken, want de serie gaat op donderdag 17 augustus pas van start op TLC. Hieronder vind je op welke streamingdiensten je vanaf dan terechtkunt voor de serie.

discovery+➡️ Kijk nu Louisa & Rowan: Op De Camping bij discovery+. Bij deze streamingdienst kun je sinds donderdag 17 augustus 2023 wekelijks een aflevering van Louisa & Rowan: Op De Camping vooruitkijken.
📺 Ziggo GOHier kun je naar de uitzendingen van de zender TLC kijken. De afleveringen van Louisa & Rowan: Op De Camping zijn vanaf 17 augustus steeds een week later dan bij discovery+ op (online) tv te zien en terug te kijken als je ze gemist hebt. 👉 Ga meteen naar TLC bij Ziggo GO.
📺 KPN iTVOok KPN biedt de mogelijkheid om via televisie en online naar het kanaal van de uitzendingen te kijken, al is het wederom een week later dan bij discovery+. 👉 Ga meteen naar TLC bij KPN iTV.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Louisa & Rowan: Op De Camping niet in het aanbod opgenomen. Wel is het mogelijk dat hij er in de toekomst te zien zal zijn door de samenvoeging van HBO Max en discovery+.
⛔️ NetflixDe serie is niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv van Hayu te streamen, maar deze titel is er niet te zien.
⛔️ VideolandOok Videoland heeft veel Nederlandse realityprogramma’s in haar aanbod. Echter is Louisa & Rowan: Op De Camping er niet te zien.

Verhaal van ‘Louisa & Rowan: Op De Camping’

Het stel reist samen met nicht Johanna naar Frankrijk om daar een eigen camping te bestieren en het alle campinggasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Of hen dit succesvol afgaat óf dat het eindigt in een totale ‘catastrophe‘ is nog even afwachten… 

Reanimeren met nagels blijkt een hele uitdaging 💅 | Louisa & Rowan: Op De Camping

Streaming informatie over de serie

TitelLouisa & Rowan: Op De Camping
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality

Synopsis: discovery+ via Warner Bros. Discovery

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.