Deze 4 programma’s met Louisa en Rowan zijn nu te zien op discovery+

Louisa Janssen en Rowan van den Bovenkamp zijn inmiddels uitgegroeid tot het bekendste transgender koppel van Nederland. De kans dat je nog nooit een programma van de twee hebt gezien, is dus klein. Kan jij geen genoeg van Louisa en Rowan krijgen? Dan hebben we een aantal interessante tips voor je. In dit artikel vind je 4 programma’s met Louisa en Rowan die je op discovery+ kunt bekijken.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

4x Programma’s met Louisa en Rowan op discovery+ die je moet zien

4. Pyjama Party: 90 Day Fiancé (serie, 1 seizoen)

In Pyjama Party: 90 Day Fiancé kijken Bekende Nederlanders naar het achtste seizoen van 90 Day Fiancé. Louisa en Rowan vormen samen een van de koppels die commentaar geeft. Hun ongezouten mening komt hier natuurlijk goed van pas. Wil jij dus niet in je eentje naar 90 Day Fiancé kijken of heb je gewoon zin om even lekker te lachen? Dan is Pyjama Party perfect! Je kijkt trouwens ook mee met Bobbi Eden en haar partner Mark, Nienke Plas en haar schoonmoeder en -zus, en Channah en Quentin (Tempation Island VIPS).

3. Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde (serie, 5 seizoenen)

Geniet vijf seizoenen lang van de perikelen van het koppel in Louisa & Rowan: Onze Transgender Liefde en het vervolg Louisa & Rowan: Onze Transgender Bruiloft. Van trouwen tot IVF-pogingen, van het opbouwen van Louisa’s zangcarrière tot de transitie van Rowan en van de zoektocht naar hun gypsy roots tot de geboorte van hun zoontje Mikai; het komt allemaal voorbij. En dan natuurlijk wél in combinatie met de heerlijke humor van de twee.

2. Louisa & Rowan: Eerste Hulp bij Poetsen (serie, 2 seizoenen)

In Louisa & Rowan: Eerste Hulp bij Poetsen is het weer lachen, gieren en brullen. Het koppel pakt, tezamen met hun LGBTQ+-hulptroepen, huizen aan die door bewoners vanwege uiteenlopende redenen niet meer onderhouden konden worden. In drie dagen zorgen ze voor een fantastische ‘home make-over’. Op discovery+ staan twee seizoenen van deze heerlijke serie.

1. Louisa & Rowan: Op z’n Gooisch (serie, 1 seizoen)

Het allernieuwste programma van het koppel is Louisa & Rowan: Op z’n Gooisch. Hierin verhuizen Louisa en Rowan tijdelijk naar ’t Gooi om zich onder te dompelen in dit luxe leven. Samen met bekende Gooienaren onderzoeken ze hoe dit is, al blijkt uit het programma toch ook maar weer hoe lekker gewoon ze gebleven zijn. Dit zorgt voor genoeg hilarische en vertederende momenten.

Op discovery+ zijn nog veel meer realityprogramma’s te vinden

Met de programma’s van Louisa en Rowan heb je nog maar het topje van de ijsberg gezien van wat er op discovery+ te vinden is. Op deze streamingdienst vind je namelijk nog veel meer programma’s over bekende Nederlanders.

Zo vind je er Jaimie in the Vaes Lane, waarin we de flamboyante levensstijl van Jamie Vaes volgen, of kijk je naar Daddy Dave, waarin de perikelen van kersverse vader Dave Roelvink onder de loep genomen worden. Lees hier onze recensie van dit programma. Nog meer Nederlandse realityseries kijken? Bekijk dan dit artikel met 5 tips voor Nederlandse realityseries.

Meer informatie over deze streamingdienst

Op Streamwijzer kun je altijd terecht voor het laatste nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Wil je ook andere liefhebbers van discovery+ ontmoeten om kijktips met elkaar uit te wisselen en inspiratie op te doen? Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsissen: discovery+ via Warner Bros. Discovery

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.