Waar kun je de serie Lost (2004-2010) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Lost online kijken kunt (de populaire serie uit 2004). De seizoenen van deze serie behaalden tot dusver een 8,3 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Lost uit 2004 online kijken?

Sinds het verwijderen van Lost uit het aanbod van Netflix eind 2021 zoeken fans van de serie naar manieren om hem te blijven kijken. Gelukkig worden veel van de verwijderde series toegevoegd aan het aanbod van de nieuwe streamingdiensten in Nederland in 2022 en bestaande concurrenten van Netflix. Hieronder vind je waar Lost momenteel te zien is.

Disney+: Bij de deze streamingdienst zijn alle 6 seizoenen van deze razend populaire serie momenteel te zien. Ga direct naar Lost op Disney+.

📀 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Lost op Bol.com.

Verhaal van Lost (2004-2010)

De overlevenden van een vliegtuigcrash moeten samenwerken om te kunnen overleven op een ogenschijnlijk onbewoond eiland.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelLost
SoortSerie
Jaar2004-2010
Duur6 seizoenen
CategorieAvontuur, Fantasy, Drama
IMDb8,3 uit 527.000 stemmen
MakersJ.J. Abrams, Jeffrey Lieber, Damon Lindelof
CastJorge Garcia, Josh Holloway, Yunjin Kim
Lost S1- S6 | Trailer | Mystery Drama Series | Showmax

Synopsis: Disney