Hilarische serie ‘LOL: Last One Laughing’ krijgt derde seizoen

Het is binnenkort weer lachen, gieren en brullen geblazen, want Amazon Prime Video heeft een derde seizoen van LOL: Last One Laughing aangekondigd. Opnieuw worden tien cabaretiers zes uur lang opgesloten en wordt ieder glimlachje genadeloos afgestraft.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘LOL: Last One Laughing’ keert terug

Het blijkt iedere keer weer een ontzettend moeilijke opgave te zijn: met tien grappenmakers in een kamer opgesloten worden en absoluut niet mogen lachen. Al twee seizoenen lang zien we hoe de deelnemers dit doen in de hilarische komedieshow LOL: Last One Laughing. Zes uur lang mogen ze niet glimlachen, bulderen of grinniken. Ondertussen worden er optredens én gastoptredens gegeven en proberen andere kandidaten ze met hun grappen en grollen aan het lachen te brengen.

We hielden aan de show het welbekende Fluitlied over en de serie kon twee keer op een hele hoop kijkers en enthousiaste reacties rekenen. Niet zo verrassend dus dat Amazon Prime Video aangekondigd heeft dat ze een derde seizoen gaan maken.

Zijn de deelnemers van ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 3 al bekend?

In het eerste seizoen waren het onder meer Bas Hoeflaak, Henry van Loon en Ruben van der Meer die niet mochten lachen, in seizoen twee Leo Alkemade, Bram Krikke en Jelka van Houten. Maar weten we ook al welke grappenmakers in seizoen 3 centraal staan? Helaas is dit nog niet bekendgemaakt.

Ook hebben we op dit moment nog geen officiële releasedatum ontvangen. We kunnen wel al inschatten dat het waarschijnlijk in januari 2025 zover zal zijn; immers stonden seizoen 1 en 2 respectievelijk in januari 2023 en januari 2024 op het programma. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Tien talenten zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersArjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer, Rayen Panday

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.