Je geduld wordt nóg langer op de proef gesteld: releasedatum ‘Loki’ seizoen 2 is bekend

We weten al heel lang dat een van Disney+’s paradepaardjes, Loki, een tweede seizoen krijgt, maar voordat we ernaar kunnen kijken wordt ons geduld behoorlijk op de proef gesteld. Het aftellen duurt nu inmiddels al twee jaar en je kunt daar vanaf nu ook nog eens vijf maanden bij optellen. Disney heeft namelijk bekendgemaakt wanneer het nieuwe seizoen van start gaat en die datum ligt nog aardig ver in de toekomst.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Loki’ seizoen 2 verschijnt pas over vijf maanden

Al in juli 2021 werd bevestigd dat de hitserie Loki een nieuw seizoen krijgt. Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder. Gelukkig hebben Disney+ en Marvel nu eindelijk de datum bekendgemaakt die je in je agenda kunt zetten: op vrijdag 6 oktober staat de allereerste aflevering op het programma.

Tom Hiddleston keert in het nieuwe seizoen uiteraard terug als Loki. Ook Owen Wilson en Gugu Mbatha-Raw zijn als het goed is weer te zien als Mobius en Ravonna Renslayer. Er zijn verder nog niet erg veel plotdetails bekend en we weten ook nog niet of het om wekelijkse afleveringen gaat, al lijkt de kans wel erg groot.

Ook de datum van nieuwe Marvel-serie ‘Echo’ is bekend

Zoals je hierboven al kunt zien, is ook de releasedatum van Echo bekend. Deze Hawkeye-spin-off draait om Maya Lopez, de dove heldin die we in de populaire serie al leerden kennen. Doordat zij mensen perfect na kan doen, kan ze ook hun vechttechnieken overnemen en blijkt ze een sterke tegenstander. In de serie zal ze echter vooral opnieuw contact moeten maken met haar roots en de betekenis van familie moeten omarmen.

Op deze serie moeten we nog iets langer wachten dan op Loki: vanaf woensdag 29 november kunnen we ernaar kijken. Alle zes de afleveringen worden in dit geval wel tegelijkertijd online gezet, dus bingen behoort tegen die tijd tot de opties.

📺 Benieuwd wat er nog meer allemaal op de planning staat? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen.

Meer informatie over ‘Loki’

In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. De regie is van Kate Herron, de schrijver is Michael Waldron.

TitelLoki
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasy
IMDb8,2 uit 339.000 stemmen
MakerMichael Waldron
CastTom Hiddleston, Owen Wilson, Eugene Cordero, Gugu Mbatha-Raw

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.