Wanneer komt ‘Loki’ seizoen 2 op Disney+?

Het eerste seizoen van Marvel’s fantasyserie Loki bleek een enorm succes te zijn op Disney+. Nu zijn fans benieuwd of en wanneer de serie met Tom Hiddleston terug zal keren, want zoals we hebben geleerd… “Loki’s overleven”. Maar wanneer komt Loki seizoen 2 op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Alles over ‘Loki’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Loki seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
📅 Wanneer komt Loki seizoen 2?
Komt er een Loki seizoen 3?
📺 Welke teaser of trailer is er?
🍿 Wat is het verhaal?

Wanneer komt ‘Loki’ seizoen 2 op Disney+?

Eerst bleef de officiële bevestiging van de komst van een tweede seizoen van Loki nog uit, maar op het einde van de zesde aflevering verloste een stempel met de tekst “Loki zal terugkeren in seizoen 2” ons toch eindelijk uit onze onwetendheid. Geheel verrassend is de verlenging niet. Loki is een waanzinnig kijkcijferkanon voor Disney+.

Maar wanneer komt het tweede seizoen van Loki nu eigenlijk naar de streamingdienst? Onlangs heeft Disney+ de releasedatum met ons gedeeld: op vrijdag 6 oktober (om 03:00 uur ’s nachts) staat de allereerste aflevering op het programma.

Komt er een ‘Loki’ seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er ook nog een derde seizoen van Loki komt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden en delen we het natuurlijk ook direct met je via je mail en onze social media-kanalen.

Welke teaser of trailer is er van ‘Loki’ seizoen 2?

Disney+ deelde onlangs de trailer met ons gedeeld. Je bekijkt hem hieronder.

Waar gaat het verhaal van ‘Loki’ over?

In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. De regie is van Kate Herron, de schrijver is Michael Waldron.

TitelLoki
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasy
IMDb8,2 uit 339.000 stemmen
MakerMichael Waldron
CastTom Hiddleston, Owen Wilson, Eugene Cordero, Gugu Mbatha-Raw

Synopsis: Disney+