Komt de serie Loki (2021) op Netflix?

Sinds 9 juni 2021 is de nieuwe serie Loki op de streamingdienst Disney+ te zien. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering van de serie online. Disney heeft met deze serie de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe nog verder uitgebreid, nadat ook WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Black Widow dit jaar verschenen. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de serie ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de serie Loki (2021) op Netflix?

Staat de Marvel-serie Loki uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze serie is helaas niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland. Dat zal ook in de toekomst niet gebeuren, omdat het gaat om een Original-serie van Disney+.

Waar kun je deze serie wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze serie is sinds 9 juni 2021 exclusief te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Loki bij Disney+.

Verhaal, details en trailer van Loki (2021)

De lente van 2021 zal de lancering van de miniserie Loki brengen, maar tot voort kort waren we nog bang dat het Coronavirus roet in het eten zou kunnen gooien. Loki is gedebuteerd op Disney+ op 9 juni 2021 met de God van het Kwaad als hij uit de schaduw van zijn broer stapt in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Tom Hiddleston keert terug als titelpersonage, vergezeld van Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant. Kate Herron regisseert Loki, en Michael Waldron is hoofdschrijver.

Titel: Loki
Soort: Serie
Jaar: 2021
Studio: Marvel
Duur: 6 afleveringen van ± 45 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Regisseur: Michael Waldron
Cast: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant
IMDb: 8.1 uit 61.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Disney+