Waar is ‘Special Forces VIPS’ 2024 opgenomen?

Na het succes van de eerder verschenen seizoenen, verscheen op zondag 28 januari 2024 een gloednieuw seizoen van Special Forces VIPS. Het concept van het programma blijft onveranderd: ook deze keer volgt een groep BN’ers onder leiding van de staf een van de zwaarste militaire trainingen die er is. Dit keer geen bosrijk gebied, maar oneindige zandvlaktes. Veel mensen vragen zich dan ook waar Special Forces VIPS in 2024 is opgenomen. In dit artikel vertellen we je alles over de locatie.

Waar is ‘Special Forces VIPS’ 2024 opgenomen?

De eerste twee seizoenen vonden plaats in Slovenië. In 2023 stond het ijskoude Bulgarije centraal voor alle loodzware uitdagingen. Dit jaar heeft de productie echter een compleet nieuwe locatie gevonden. De deelnemers zijn namelijk afgereisd naar Marokko. Onder leiding van de staf zullen de BN’ers twee weken lang in de bloedhete Marokkaanse Sahara verschillende uitdagingen moeten trotseren.

Uitzendschema van ‘Special Forces VIPS’ op tv, NLZIET en Videoland

Op zondag 28 januari 2024 verscheen de eerste aflevering op tv & NLZIET en tevens de tweede aflevering op Videoland. De rest van het seizoen is exclusief op de laatstgenoemde streamingdienst te bekijken. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Special Forces VIPS online komt. Op zondag 10 maart 2024 zullen we er dus achter komen welke deelnemers alle uitdagingen hebben doorstaan.

AfleveringWeekdagDatum (tv)Datum (Videoland)
1Zondag28 januari 28 januari
2Zondag28 januari
3Zondag4 februari
4Zondag11 februari
5Zondag18 februari
6Zondag25 februari
7Zondag3 maart
8Zondag10 maart

Meer informatie over de serie

Bekende en onbekende Nederlanders worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en geven de controle compleet uit handen. Hun lot wordt bepaald door voormalige Special Forces Operators. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality
KandidatenDemi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders, Maria Tailor, Demy de Zeeuw
StafErik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar, Nikki Koppedraaijer

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.