Waar kun je de film ‘Living’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Living (2022) online kijken kunnen. Dit is een Brits drama met Bill Nighy (Love Actually) en Aimee Lou Wood (Sex Education) in de hoofdrollen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Living’ (2022) online kijken?

Living was in december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Living bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 22 maart toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
PiclGa meteen naar Living bij Picl. Ook hier is geen abonnement nodig om de film te kijken, maar je kunt hem los huren via het filmhuis bij jou in de buurt.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Living is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Living nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Living’ (2022)

Londen, 1953. Bill Nighy schittert als de ware Britse ‘gentleman’ Mr. Williams, een rechtlijnige maar eenzame kantoorklerk. Hij rouwt al enige tijd om zijn overleden echtgenote, heeft geen contact meer met zijn zoon en laat het leven aan hem voorbijrazen. Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, herontdekt hij zijn levenskracht en gaat op zoek naar een manier om de wereld iets mooier achter te laten.

Streaming informatie over de film

TitelLiving
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurOliver Hermanus
CastBill Nighy, Aimee Lou Wood, Tom Burke, Alex Sharpe

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.