Liverpool – Manchester United: live kijken op tv en online | 17 december 2023 | Premier League

De hoogste voetbalcompetitie van Engeland—de Premier League—is alweer een eindje onderweg en er staat dit weekend wederom een toffe wedstrijd op het programma van tweede van de ‘Big Six’-ploegen. Benieuwd wanneer en waar je Liverpool – Manchester United kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 17 december 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Liverpool: Anfield. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Liverpool – Man Utd online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 17 december 2023 om 17:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor de zeventiende speelronde van de Engelse Premier League in seizoen 2023/24. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit Liverpool en de tegenstanders uit Manchester wordt zondagmiddag om 17:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Liverpool – Man United bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Liverpool en Manchester United tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Liverpool FC vs. Manchester United FC staat zondag om 17:30 uur (NL tijd) op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Liverpool: nog niet bekend

🟢 Opstelling Manchester United: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Liverpool vs. Man Utd

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Liverpool – Manchester United terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Liverpool Manchester United Premier League 17 december 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubGespeeldPuntenVorm
1 🏆👉 Liverpool1637✅ ✅ ✅ ➖ ✅
2 🏁Arsenal1636❌ ✅ ✅ ✅ ✅
3 🏁Aston Villa1635✅ ✅ ➖ ✅ ✅
4 🏁Manchester City1633✅ ❌ ➖ ➖ ➖
5 🏳️Tottenham Hotspur1630✅ ❌ ➖ ❌ ❌
6 🏳️👉 Manchester United1627❌ ✅ ❌ ✅ ✅
7 🏴Newcastle United1626❌ ❌ ✅ ✅ ❌
8Brighton & Hove Albion1626➖ ✅ ❌ ✅ ➖
9West Ham United1624❌ ✅ ➖ ✅ ✅
10Fulham1621✅ ✅ ❌ ✅ ❌
11Brentford1619❌ ❌ ✅ ❌ ❌
12Chelsea1619❌ ❌ ✅ ❌ ➖
13Wolverhampton1619➖ ✅ ❌ ❌ ✅
14Bournemouth1619✅ ✅ ➖ ✅ ✅
15Crystal Palace1616❌ ❌ ✅ ❌ ❌
16Nottingham Forest1614➖ ❌ ❌ ❌ ❌
17Everton1613✅ ✅ ✅ ❌ ✅
18 🚩Luton169❌ ❌ ❌ ✅ ❌
19 🚩Burnley168➖ ❌ ✅ ❌ ❌
20 🚩Sheffield United168✅ ❌ ❌ ❌ ➖

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.